Skip to content Skip to footer

God træning og Garmin GPS pressemøde Show

Træningen går rigtig fint. Jeg har fået lidt nye løbemakkere, som kender nogle gode tricks til at opnå bedre kondition, styrke og balance. Som motorsportsudøver er det altafgørende at man er god på alle fronter, og kan kombinere sine færdigheder, såvel mentalt som fysisk. Så min formkurve går op af, og det passer meget godt i forhold til at de hårdeste løb først kommer i maj og juni.

Derudover fik jeg idag booket et show hos importøren af Garmin GPS udstyr i Allerød (Nordsjælland) mandag d. 19. April til et pressemøde. Det er naturligvis rigtig dejligt og jeg håber de finder nogle fede forhindringer til mig!

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.