Skip to content Skip to footer

Kursus på lørdag – INFO

Til jer der er tilmeldt kurset på Sjælland på lørdag: Jeg har sendt jer en kollektiv email, hvor der står følgende:

‘”Hej muddervenner :-)

Så er det ved at være tid. I overmorgen går det løs i det vestsjællandske, og adressen er (hvis I skulle have glemt den: Skovløbervej 7, Prejlerup, 4571 Grevinge)

Lige inden vejen ned til Dortes Ranch, kører i 50 meter længere ned af vejen. Her er der en lille parkeringsplads, som vi kan benytte os af. Vi mødes her 930-10.00 og får styr på tropperne. Her skal bilerne parkeres og det sidste stykke ved ned til Dorte tager vi på cyklerne. Vi snakker 300 meter. Udstyr tages på ved bilerne, benzin, værktøj osv. kan medbringes efter velbefindende. Johnny har en traktor med lad, så den kan vi evt. benytte til at få tingene fra A til B.

Markvejen er spejlglat og marken er frossen hvor den er nordvendt (big surprise) og hvor solen har haft mere fat, er der ganske almindelig grøn og mudret mark, lader Dorte fortælle. Med varslingen fra DMI som siger 5-10 plusgrader hele ugen, så skal det nok nå at tø mere op. Det burde give et perfekt mudderbad i weekenden, og ingen behov for pigdæk. Den bedste træning er den svære træning, så jer 7 der tropper op på lørdag (NB: Stadig 3 frie pladser) får ekstra god træning. Husk lidt ekstra af det hele (handsker, trøje, madpakke, benzin, lidt reservedele (strips og gaffa) samt masser af vand. Vi får varmen.

Jeg glæder mig til på lørdag – håber også i gør det samme!
Lav en go’ dag :-)”
Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.