Skip to content Skip to footer

LÆNGE LEVER BÆVERE!!

Det er ikke photoshop – men noget siger mig at jeg har været bæver i mit tidligere liv.

Dette var synet af mig selv torsdag morgen. Aner ikke hvad der præcis er sket, men her ca. halvandet døgn senere, er infektionen/hævelsen/bæveren ved at gå væk igen. Hvordan jeg har gjort mig fortjent til så stort et hovede, kan hverken jeg, mine venner jeg var sammen med dagen inden, eller lægen svare på. Så jeg må nyde det mens det står på. Det gør heldigvis ikke ondt – tværtimod, det giver nogle gode grin hvor jeg kommer frem :-)

Der var lidt bytten rundt i datoerne på kurserne i weekenden, og for at få fyldt op, så bliver kurset afviklet i morgen. Dvs. at jeg med mit bæverface og udtalt dobbelthage endnu engang byder velkommen til et køreteknisk kursus i skoven i Vejle i morgen. 8-10 mand svinger forbi og giver den gas i nogle timer. Glæder mig til at hundse lidt rundt med folk igen, det er længe siden :-)

God weekend til alle derude!!!

 

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.