Skip to content Skip to footer

Malmø og X-Games

Det vildeste er sket…. Jeg har fået wild-card til X-Games Endurocross i L.A. 2 uger efter Romaniacs :-) Det betyder så også at jeg ikke skal køre Vegas Endurocross, fordi hvis jeg kører Vegas Endurocross så skal jeg lave top-2 af “non-allready-qualified-riders”. Og chancen for at det sker er MEGET lille… Tror jeg. Jeg tør i hvert fald ikke sætte mit Wild Card til X-Games over styr… Så nu skal der bookes ny billet, da den nuværende ikke kan ændres. Tror jeg får de 16 dage i Californien til at gå dels med Esben, dels med mig selv og hvem end jeg møder på min vej. Couchsurfer.com er et godt sted at finde venner!! Alternativt bliver jeg hjemme og øver mig i at hamre ind i træstammer og dæk.

Shows i Malmø gik rigtig godt. Lige pånær en enkelt backflip landing igår…. Jeg mister balancen i landingen og vil sætte foden… Business as usual, men jeg er for langt ude på kanten, så jeg sætter foden direkte ud i luften og smider migselv ud over kanten og motorcyklen ryger brutalt i jorden. Slog mig overhovedet ikke og motorcyklen stort set heller ikke. Heldigvis var det gårsdagens sidste show, så det var spektakulært og alt gik perfekt i dag, hvor der var rigtig stort publikum. Jeg forventer at få nogle billeder tilsendt snarest. De er vist nok rigtig gode!!!

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.