Skip to content Skip to footer

Mandehørm

Atter en superfed weekend!!! Igår modtog et sted mellem 50-100 friske fyre mig og Mikkel Schjøtz’ mavepustere, fik knækket fliser med økse på maven, slukket ildspyd i munden og sprunget i glasskår med bare tæer. Mikkel og jeg tog turen fra Vejle kl. 4 lørdag morgen og kørte til Fredensborg, hvor 2200 friske fyre i forskellig alder skulle løbe det succesrige motionsløb “Mandehørm”, som indebærer masser af mudder og man-made-forhindringer. Vi var der for at promovere Mikkels klub “De helvedes Karle”, give hele eventet en ekstra dimension og fandt muligvis nogle potentielt friske fyre, der vil have grænsesøgende adrenalinfyldt leg fremover. Se klubben for helvedes karle  http://bodydrug.dk/

Jeg havde mine Trial motorcykler med, en uden forhjul og forgaffel og en komplet. Der var lidt knas med forskellige småting på cyklerne, men det løste sig. Der var ordentlig stor fest bagefter løbet med hård tyroler-musik og bier vom fass. På baghjulet ind igennem festteltet en del gange, lave noget larm og give folk en oplevelse.

Tilbage i Vejle kl. 21, hurtigt i bad, pakke en taske og så til Herning og køre et Disko job kl 2.15. KÆMPE fedt diskotek, CLUB BLACK. Kørte et rigtig fedt show med kørsel i baren, lavet en mase ballade på baghjulet og kom ind i alle kroge – bl.a. oppe i striploungen, hvor 3 søde piger smed tøjet for en  gruppe glade drenge 8-)

Kommende uge byder på shows i skjern, odense, brønderslev. Fuld skrald :-)

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.