Skip to content Skip to footer

Mini Flip 2012 – træningen

Idag, ca. 3 måneder siden jeg sidst lavede kolbøtter, satte jeg ca. 30 backflips på setupet. Nogle helt efter forventning, andre lidt overraskende. Overraskende korte, men generelt gode. Jeg forsøgte at gå så tæt på rampen som muligt, for at træne min evne til at backflippe uden tilløb.

Det kan være altafgørende hvis jeg skal have succes med at lave mini backflips, eksempelvis på diskoteker. Imorgen tidlig tager jeg ud i laden i Brandbjerg nær Jelling (Vejle), hvor jeg før har lånt en flink landmands store bunke træflis til at træne i. Jeg har samtidigt inviteret Jonas Normann fra Vejle til at tage med og skyde lidt film. Det er trods alt et halv spændende projekt vi tager fat i i morgen. Se nedenstående video som på viser lidt af hvad Jonas har produceret:

A tribute to the people of Vejle from jonasnormann on Vimeo.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.