Skip to content Skip to footer

Nye kurser – 99 % sikkert i Vejle igen

Da der er fuldt hus på kurset d. 24. marts (inkl. 2 på venteliste) så åbner jeg muligvis op for også at holde et lignende kursus d. 25. marts på samme adresse. Det kommer lige an på om jeg skal til det sydtyske og køre motorløb d. 25. – det ved jeg mere om i morgen… Så hold jer lige opdateret herinde, og tænk evt. over om der er nogen af jer der er tilmeldt d. 24. marts, om I kunne tænke jer at rykke over på d. 25. Det vil alt andet lige give en bedre fordeling og mere opmærksomhed til de deltagende. Skriv en mail til mig (info@peterweiss.dk) hvis du ønsker forflytning. Tror ikke motorløbet i sydtyskland er værd at køre efter, så giv mig lige en dags tid, så bekræfter jeg hvorvidt der bliver et ekstra kursus d. 25.

 

Derudover skal jeg til møde med ny skovejer (ekstrem god og kuperet skov!!!) i Vejle på fredag. Umiddelbart må jeg træne alt det jeg vil, bare jeg ikke får klager. Jeg er 99 % sikker på at han vil åbne op for at jeg kan bruge hans skov til kurser, og hvis det falder i hak, så bliver der et kursus i dels basale køreteknikker (alfa omega) og dels træning på anlagt endurospor d. 3. marts. Skriv allerede en mail til mig NU, hvis du vil reservere en plads til at få finpudset Enduro formen og få støvet lidt teknikker af eller lært nye.

 

Faldt over lidt flere billeder fra Ekstem Enduro DMet i søndags.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.