Skip to content Skip to footer

Overraskende opdagelse!!

Efter showet til Varde Dyrskue i fredags lagde arrangøren øjeblikkeligt billet ind på et nyt show.

Til Showet i KBH (Tingbjerg) sagde arrangøren, at de aldrig før havde haft et socialt arrangement som kunne samle de unge på kryds og tværs af de i alt 37 forskellige etniske herkomster – samt TAK fordi jeg kom og at jeg var ALLE pengene værd.

Udvikler mig for hvert show som entertainer. Publikum involveres i en grad jeg ikke selv havde forestillet mig mulig, og det resulterer typisk i at 100vis af børn & unge bagefter skal have autografer. Elsker især at underholde børn & unge. Børn & til dels unge besidder evnen til at udtrykke ubetinget begejstring og beundring, som vi voksne for længst har lært at holde lidt igen med. Stof til eftertanke. Jeg var selv kæmpefan af 90ernes største motocross navne. Konger som danske Mikkel Caprani og Spanske Edgar Torronteras.

Jeg er ufatteligt taknemmelig over at kunne gøre det jeg gør. Det kan godt være mit liv ikke er lige så skønt om vinteren, men nu her om sommeren hvor jeg har fuld fart på, er det svært at finde et mere tilfredsstillende alternativ. Mit show er en oplevelse som især børn og unge meget sent vil glemme, og det gør mig rigtig glad at vide, at jeg har gjort en forskel for dem.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.