Skip to content Skip to footer

Pølsen? :-)

“der er ingen grund til at hænge med hovedet, når man står i lort til halsen” var en af de over 200 facebook beskeder jeg fik på det samme billede, som jeg brugte i det forrige indlæg.

Det er Facebook altså god til. Det moderne god-bedring kort. Super dejligt at få så mange hilsener og tanker.

Jeg ligger jo stadig her og blomstrer. Det går lidt op og ned. Har haft en rigtig dårlig nat, hvor jeg først faldt i søvn ved midnat og vågnede igen kl 2, op og lade vandet og tilbage i sengen og så vågnede jeg igen kl. 5. Har lige fået en lille skraber igen og så kan jeg sikkert ikke sove i nat. Camilla Bendix (Esbens kæreste) besøgte mig idag, medbragte dadler og rosiner, så jeg kan få gang i pølsen. Indtil videre sker der intet. Hun cyklede hjem efter Esbens computer, så jeg har nogle film at se. Fedt! Idag fik jeg også mit første bad, hvilket altså ikke skal undervurderes!

Er blevet flyttet rundt 2 gange nu. Pt. er jeg på en 4 mands stue. Har idag også fået lavet en CT scanning af nyre, lever, tarm. Desværre var jeg den sidste patient igennem maskinen og det er jo weekend, så lur mig om jeg ikke bare kommer til at ligge og blomstre indtil lægerne møder ind igen på mandag. Får stadig en del smertestillende og det er vist derfor jeg ikke kan pølse :)

Kig forbi hvis du har tid i weekenden. Jeg ligger på 12. sal på Odense Universitets Hospital, værelse 10.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.