Skip to content Skip to footer

Rekluse Core EXP 2.0

Så fik Esben og jeg nok… Vi bestilte cyklen i fredags og vi kunne se på et tracking-number på nettet at cyklen nu var nået til Oakland. JUBII…!!! Da jeg ringede for at høre om den så også blev leveret på adressen idag, fik jeg at vide at den først ville komme imorgen.

Så Esben og jeg sprang ind i den her 5.7 liters Toyota og kørte ned på Terminalen!

Svært at beskrive præcis hvor meget jeg glæder mig til at flå den her kasse op og sparke svinet igang :-)

Vi jokede med at han godt lige kunne tabe den en enkelt gang… Så er vi ligesom ovre det der med den første ridse :-)

Og så hjem!

Troede faktisk det var en 300 standard men med Öhlins og FMF udstødning, så er det jo en Racing!!! Båååååppp!!!! :-)

Rekluse monteres….. Nemt når der er en god tutorial på nettet. Dog tog det os lige 2 forsøg før den var der… Rookies!!!

Lækkert produkt!!!

Okay… Jeg kørte et par ture op og ned af vejen, og jeg er slet ikke i tvivl. Det her må være det mest geniale/tilladte snyd der findes. Mon ikke der kommer en regel mod Rekluse, hvis jeg stiller op med det i Danmark….. :-) Jeg har i hvert fald bestilt et sæt mere, så der både er Rekluse i “min” amerikanske og danske knallert. PLUS jeg har bestilt en 12 liter tank til min danske cykel… Uff det bliver en fest at køre DM igen :-)

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.