Skip to content Skip to footer

SØGES: Bilsponsor

I august måned sidste år, da jeg skulle igang med at bygge mit show op, var der et hav af spørgsmål….. Det vigtigste spørgsmål var: “Vil jeg have et mobilt show?” Svaret var ja. Den store beslutning blev taget, og alle de små er kommet hen af vejen. Lige nu mangler jeg en bil der må trække de 3 tons, det hele vejer. Det er den sidste store udfordring for at mit koncept er komplet.

Så mit håb er at finde en sponsor. Et firma, en bilforhandler, en privat person eller lignende, der kan se det sjove i at profilere sig via mine shows. Jeg skal ud med showet ca. 15-20 gange i år, og bliver set af titusindvis af mennesker. Det må da være muligt at finde nogen der er friske på at gøre den lille forskel, der vil betyde så meget for mig.

Det helt geniale ville være, hvis jeg kan finde en lokal sponsor, så jeg let kan etablere kontakten og vedligeholde den.

Det vil i al sin enkelhed gå ud på at jeg afhenter bilen når jeg har et show, kører ud til showet, kører tilbage med bilen og færdig arbejde. Super enkelt.

Nemmest er det selvfølgelig at jeg bare køber en bil til formålet. Men der er med garanti en eller anden derude med den rigtige kontakt til mig, så jeg kan få lavet en win-win deal med en eller anden.

Giv endelig et kald/email/fax eller råb rigtig rigtig højt, hvis du kan hjælpe.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.