Skip to content Skip to footer

Scottish 6 Days Trial 2011

Fik lige et opkald fra min ven Hans Jørgen Beck, formand for Offtrack kommisionen og all-round-nice guy fra Fyyyyyyns laaaaaannd, at jeg og Kurt Hansen er blevet udtrukket til at køre dette års mandomsprøve i det skotske højland. Det drejer sig om 30 sektioner hver dag i 6 dage, fra morgen til aften, 100vis af kilometer og uendelige og ufatteligt hårde, smukke, krævende og forbløffende udfordringer. Scottish er en rejse i højlandet hvor man ser natur, som af kendere kun kan sammenlignes med det smukkeste af Norge eller New Zealand.

Sidste år var min debut i dette løb, og 32 år siden der sidst var dansk deltagelse. I år prøver jeg igen og hvis jeg kan gøre det lidt bedre end sidste år hvor jeg blev nr. 199 af de 275, så er jeg tilfreds. Bare at gennemføre løbet er en kæmpe sejr i sig selv. At stå distancen fysisk og materielt, er et mål i sig selv, så jeg tager ikke resultatet seriøst. Derimod kunne det være rigtig sjovt hvis jeg bliver god nok til at backflippe, og så lige smide et par flips ind i verdens mest prestigefyldte og traditionsrige Trial motorløb.

Billedet ovenfor er taget i Honda Montesa Pidcocks rep-område fra sidste år. Håber de igen i år kan hjælpe mig med at holde maskinen kørende når eksempelvis skjolde smelter, udstødningen falder af osv.

Scottish Six Days Trial er en oplevelse ud over det sædvanlige. De lange dage gav mig sidste år, tid til at reflektere over hvor forbandet heldig jeg er. At kunne opnå noget så fantastisk, at kunne gøre det økonomisk, fysisk og mentalt, at give sig selv chancen for at leve livet 100 % er tanker der fylder en op under og efter løbet. Men ind i mellem har man også nok at se til med at undgå kviksand, tyk klæbrig mudder og skarpe sten.

Her er en lille video fra Scottish Six Days Trial fra 1967…. Verdens mest traditionsfyldte og prestigefyldte Trialløb!!!

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.