Skip to content Skip to footer

Scottish Six Days Trial 2010

Hej alle,
Der er gode nyheder i mit univers. Jeg er blevet udtrukket til at repræsentere de danske farver ved det legendariske Scottish Six Days Trial (SSDT) fra 3.-8. maj 2010. Det er 32 år siden der sidst var dansk deltagelse i netop dette prestigefyldte løb. Det er helt fantastisk at vide at jeg bliver med til at skrive et kapitel af dansk Trial motorsportshistorie.
SSDT er den ultimative Trial konkurrence at deltage i. I løbet af de 6 dage Trial løbet varer, kan der være både stærk sol og kraftig regn. Det skotske højland byder på vandløb, masser af mudder og stensektioner, så det bliver en fysisk meget hård prøvelse. I løbet af de 6 dage skal 180 sektioner gennemføres. Der gives strafpoint i hver sektion og der estimeres ca. 150 km. kørsel pr. dag. Når man så tænker på at der ikke er noget sæde på en Trial Motorcykel….
Sammen med Ole Kristensen, Thomas Pedersen, Jesper Antonsen og Kurt Hansen drager jeg afsted. Jeg er den yngste i flokken og samtidig den med mindst erfaring. Vi mangler en danskers deltagelse, Dan Pedersen, men Dan blev ikke udtrukket i første omgang. Hvis der bliver afbud, hvilket der altid gør, kan han være så heldig at komme med i anden omgang.
Heldigvis træner jeg rigtig meget, så min form burde kunne klare mig igennem strabadserne. Min største udfordring bliver at holde mig skadesfri, med de forestående internationale konkurrencer der venter mig!

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.