Skip to content Skip to footer

Scottish Six Days Trial

Så er det nu det sker… Turen går mod det skotske højland og sammen med 5 andre vildmænd, skriver vi dansk motorsportshistorie som de første danskere i 32 år ved dette historiske motorløb. Intet løb i verden er så kendt som SSDT. Det har været afviklet siden 1909.

Jeg har brugt uhyggelige mængder af timer på at forberede mig selv og min motorcykel, og selv her i 11. time synes jeg stadig der er ting jeg mangler at få styr på. Men nu kører vi, og så løser de sidste småting sig hen af vejen!!

Jeg vil så vidt muligt skrive nogle rapporter fra løbet om aftenen…. Så hold dig opdateret herinde, hvis du skal have sidste nyt med.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.