Skip to content Skip to footer

Shows i Maj

Hola amigos… QUE TAL :-)

Kender i ham her på billedet? Han hedder Christian Pfeiffer og er tysker. Multi verdensmester i Stunt kørsel og faktisk også vinder af Erzberg Extreme Enduro. Vi har en fælles bekendt i Tobi Pichler. En gut jeg faktisk aldrig har mødt, men han kender min gode ven Klaus Sørensen, der arbejder for RedBull Romaniacs lige for tiden i Rumænien. Tobi kan styre sin Trial rigtig flot på asfalt. Så jeg spurgte: Hvad er hemmeligheden?! Svaret var Metzeler Semi-Enduro Sahara bagdækket. Så det har jeg nu købt for 1.200 danske kroner og monteret. Igår forsøgte jeg for første gang. Pænt svært at holde balancen med så meget dæktryk – total ny verden i forhold til det normale trial dæk, der bare flader ud. Men lidt med lidt blev det bedre, og jeg formåede enkelte gange at lave flere cirkler i træk på baghjulet, hvor cyklen kom lagt ned og ligge. SUPER fed følelse. Idag fortsætter jeg træningen. Har nogen lyst til at lege med, så ring på 60146475, og jeg afslører mit hemmelige træningsområde!!!

Noget helt andet er. Hvis du har lyst til at opleve mit MOTO-SHOW i MAJ måned 2011, (måske min underholdning er noget for dit firma, dit byliv, din klub, forening, fest osv…?) så kom ud og se det ske!

Indtil videre, kan det opleves følgende steder i maj måned, 2011:
13. maj: Varde Dyrskue, kl. 13.00, 15.00 & 17.00.
14. maj: Tingbjerg Byfest, kl. 12.00, 13.30 & 15.00
16. maj: CASA Arena Horsens, kl. 18.15.
20. maj: Døllefjelde Musse Marked, kl. 11.00, 13.00 & 15.00
21. maj: Svendborg MC, kl. 12.00 & 14.00

Vi ses derude :-)

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.