Skip to content Skip to footer

Skolestart i Glumslöv Skola

Sådan!! F..K en fed dag…. Igår eftermiddags drog jeg mod Sverige for at gøre klar til det show jeg lavede idag på en skole med elever fra 1.-9. klasse. Jeg havde min Backflip rampe med, som jeg rundede showet af med…. Billeder fortæller mere end ord, og indtil jeg får nogle ordentlige billeder fra showet, så kan i se lokalsprøjtens reportage fra showet på nedenstående link. Teksten er svensk, men prøv alligevel at læs det… Det er jævla bra :-)

Her er indledningen til artiklen, resten kan læses på nedenstående link:

Hisnande höststart på Glumslövs skola

“En minst sagt hisnande upplevelse mötte eleverna på Glumslövs skola när de på torsdagen samlades för terminsstarten. Och skolans första niondeklassare fick ett välkomnande de sent ska glömma, när dansken Peter Weiss körde sin Trial Stunt Show.”


http://hd.se/landskrona/2011/08/18/hisnande-hoststart-pa-glumslovs/

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.