Skip to content Skip to footer

Spænding før Tough 1

Ankom i går aftes i den lille flække Oswestry, hvor løbet i en nærliggende grusgrav finder sted i morgen. Det holdt hårdt med at komme frem, da turen fra Folkstone tunellen tog 7 timer, på trods af at der kun var estimeret 4. Grovsne og masser af vejarbejde gav de ekstra 3 timer. Vi fandt et helt lækkert hotel, og jeg sprang fluks i karbadet!! Nammenam. Svært at slå efter 1500 km. bag et rat og en nat på forsædet af en transporter.

Idag har vi gået sporet. Det ser super fedt ud, og kun 2 steder ser det efter min mening stygt ud. Det ene sted går det voldsomt stejlt op ad, og det er hvad det er, for med tilløb, er jeg klar på at køre op af lidt af hvert. Men det har sneet her (og lad os håbe det fordufter og ikke falder på ny inden i morgen), og der er sving inden bakken, som naturligvis er fyldt med sten og klipper (det er jo en grusgrav vi kører i), så jeg synes det ser svært ud. Men løbet hedder jo heller ikke “The Easy One”. Det hedder “The Tough One” og netop pga. sektioner som denne. Den anden grusomhed finder naturligvis sted når (ikke hvis), man kommer op af den her bakke. Efter en del teknisk svære og bøvlede sektioner, så skal vi jo ned igen. Og fy for satan, en nedkørsel. Jeg håber ikke for nogen, inkl. mig selv at jeg vælter med overbalance til den forkerte side… Så ruller mand og maskine en god lang tur. Derudover er banen rigtig fin. Der er naturligvis en masse blandede stier igennem grusgraven, der er mark, der er opstillede traktordæk (høje!), der er lange vuptisektioner på sneglatte træstammer og bildæk lagt ned i lange stimer samt et lad fra et landbrugskøretøj af en art. Alt i alt en bane der skal kunne køres af top-kørerne på 8 min. og for nogen vil der være brug for de fulde 2 timer løbet varer, for blot at komme rundt en omgang.

Folk er som altid rigtig flinke, og arrangøren (Steve Ireland) og en af hans hjælpere (Tim) har været meget venlige. Jeg elsker atmosfæren til disse løb, og jeg nyder at møde folk med samme interesser som jeg.

Jeg er skrevet i Prof-klassen og håber på top 15, men alt kan ske i morgen. Ultimativt håber jeg på at komme igennem uden skader og maskinproblemer samt komme derfra med god erfaring og en oplevelse rigere. Som så tit før, synes jeg de her ekstremløb ret hurtigt bliver et spørgsmål om overlevelse, og selve resultatet kommer i 2. række.

Depoterne skal fyldes op nu, og så tidligt i seng.

Braapppp!!!!!!!!!!!!

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.