Skip to content Skip to footer

Stegt flæsk, blandt andet

Grisevæddeløb og Jydsk Mesterskab i Støvlekast!? :)

Opslag på underholdning ved showet til Varde Dyrskue 2012!

Jeg er vild med det her billede fra Varde Dyrskue!!!

Få dage inden mit cross styrt d. 29. maj, var jeg med nogle af drengene på vandet. Det var 4 år siden jeg sidst wakeboardede – og det var i Kina. Forstår udemærket godt de, der vælger wakeboarding som deres primær sport… Gal det er sjovt!!!

Vandsport, et par øl og en speedbåd på Vejle Fjord. Klasse underholdning!!

Få dage efter udskrivningen tog jeg til Metallica Koncert i det gamle statsfængsel i Horsens. Ikke en succes pga. ondt i kadaveret. Men dejligt at sidde i en bil med rotérbart forsæde :-)

Efter Metallica Koncerten var der få dage til DM i Sverige, Hallandia. Jeg fulgtes med Moffe og Junior. Det er i hvert fald ikke sukker de 2 går ned på :)

Min barndoms bedste ven Mikkel bor idag på Fanø med sin lille børnefamilie. Tog over for at besøge ham for 3 uger siden og godkendte i samme omgang et areal, som skulle bruges til show d. 4. juli. Super hyggeligt og vi kørte på stranden og så de gigantiske drager (verdens største drage festival) og så fodrede vi selvfølgelig heste! :)

For et par år siden kom en veninde fra gymnasiet og sagde “Peter, det her er lige dig!!!”. Hun har hele tiden haft ret, men timingen til at læse har været dårlig. Men nu har jeg undersøgt studiet og været til møder i både Randers, Odense og Vejle og valget faldt på Odense. Starter til september og ser frem til at lære noget igen – og vigtigst af alt få nogle gode værktøjer til at lave større events, da det er her jeg tror min fremtid ligger. Det fede ved studiet er 1) der er ikke mødepligt 2) det er kun 2 år 3) der er 3 måneders praktik i 3. semester (hvor jeg selvfølgelig håber på at komme ind hos et fedt firma (ESPN, X-Games, Romaniacs, Endurocross USA, RedBull, Monster etc…) 4) det giver adgang til at søge ind på udenlandske universiteter og bygge en bachelor på 5) jeg tror ikke studiet er særligt krævende, så jeg kommer ikke til at skrue ned for det jeg laver nu.

Tue Jarpel er en af mine yndlings små venner. Han har så meget energi og hovedet er skruet meget fornuftigt på. Tue har lige købt en crosser og træner rigtig meget. Han er stor fan a Moto-Show og kommer tit og siger hej! Hvem ved om det er ham der om 5-10 år kører rundt og underholder med sine evner?!

TUE!!!

Her er min gamle pensionerede privatlæge/kiropraktor Frede Jensen – landsholdslæge for ishockey landsholdet i over 30 år. Han praktiserer stadigvæk i sin kælder i Bindeballe. Han er ubegribeligt dygtig. Her er det min storebror der får lavet sin ryg, efter 2 andre specialister ikke formåede at hjælpe ham synderligt. Frede kiggede på mig og mine røntgen billeder og hældte til operation. Han indstillede mig til en tid på Vejle Sygehus og ville lægge pres på dem for at skynde sig, idet jeg ikke kan undvære min krop (!). Det kunne desværre ikke blive før d. 30. juli… som jo så er ca. 2 uger efter min kontrol på Odense Sygehus d. 17. juli. Lort.

Enduro træning i Øko Junglen ved Jordrup forrige fredag. Hyggeligt arrangement med gode folk!!!

Tortilla Flats i Vejle har været min arbejdsplads i årevis. En af mine allerbedste venner Patrick Spanfelner er søn af stedet, og  vi stod i baglokalet og lavede Nachos da vi var små og gik i skole sammen. Siden da er vi begge begyndt at arbejde der, og det giver os begge en enorm fleksibilitet. Ejeren, Scott Spanfelner, og Patrick går meget op i at lave sociale arrangementer for personalet og sidste weekend havde vi besøg af 2 “afrikanske” musikanter, som lavede et hylemorsomt 2 timers musikalsk kursus for os. Alle spillede trommer og dansede. Festen fortsatte med god mad ude i byen!

D. 4. juli lavede Morten og jeg vores første show sammen. Det var på Fanø. Morten kørte rigtig godt og jeg gjorde mit bedste som DJ og Speaker. Det fungerede rigtig godt og vi fik rigtig mange tilskuere til begge shows, hvilket bl.a. kan tilskrives den indsats vi lagde i at hente folk på hovedgaden. Morten kørte op og ned af gaden mens jeg gik rundt og delte kort ud og fortalte om showet. Det sjove her er at der altid er nogle gamle damer, som skal brokke sig. En gruppe af middelalder udklædte øboere brokkede sig højlydt over at Morten kørte på gaden (han kørte 100 % forsvarligt) og brokkede sig over larmen. Fantastisk at nogle folk ikke kan tolere andre end dem selv. Der var rigelig plads til os alle og vi var meget værdsat af alle andre end dem :-)

Morten og Peter på tur :) Glæder mig til at køre shows med Morten eller en anden god trial kører. Det har vi endnu til gode, men tror det løfter showet at have 2 kørere igang.

Lars Sørensen og jeg er igang med at lave nye  t-shirt designs og plakater!

Super lækker smoothie aka. sondemad inspireret af Smoothie/juicemesteren Mads Bo Pedersen (HIGH ON LIFE) :-) En del af min næsten daglige kost består af en veggie smoothie, som jeg tror kroppen har helt godt af!

Patrick og Joey er to rigtig gode venner. Vi slog os sammen i lørdags om en god omgang stegt flæsk med det hele! Sjælden god spise som man bare skal ha engang imellem :)

Teamet i USA sendte den her polo med Camilla hjem til mig. Super dejligt at de tænker på mig!! Savner deres gode selskab og fantastiske natur.
På torsdag drager Morten og jeg til Landskrona Karneval og laver shows i 3 dage. Jeg er igen igen på udkig efter en bil der må trække mit setup, og er faktisk klar til at investere i en ny bil nu.
Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.