Skip to content Skip to footer

Stor succes med Showet i Svendborg

Det var en stor succes i Svendborg. Alt gik super godt. Jeg ankom ved MC Butikken ved 21-22 tiden fredag aften, efter showet på Lolland og blev indlogeret hos butikejeren, Henrik Nielsen, i hans gæsteværelse. Fik en god nats søvn og kørte fælles ud til butikken og fik lidt runde stykker og kaffe. God start på dagen. Setupet blev stillet fint op og igen havde jeg Brian Poulsen fra Foto & Co med. Han havde en kran med og noget lækkert udstyr til at filme opsætningen og showet. Han har sagt, at den film vi samler materiale ind til, står færdig inden sommerferien. Det bliver en stor dag at kunne præsentere helt præcist, hvad det er jeg kan med mine shows!

 

Publikumet i Svendborg var rigtig friske og gode at underholde. Henrik Nielsens søn Thor hjalp som stuntmand på showet og lod sig springe henover, tæt på, holde båthorn osv. Alt gik super og jeg fik tilmed taget en del gode stillbilleder. Mine venner fra Odense, Esben og Camilla, kom forbi med svigermekanikken og så mit sidste show. Svigermekanikken bryder sig ikke om motorsport, men synes dog alligevel at mit show var meget underholdende. Det må være et godt tegn.

Andre gode tegn var henvendelser fra Audiovox, MC Select, Fyns MC Festival og en privat fest.

Artikel i Fyens avisen fra mit show kan ses her: http://www.fyens.dk/article/1854064:Svendborg–Poelser-og-stunt-til-laederjakkerne

Svendborg MC Butik, en butik med rigtig meget lækkert på 2 hjul, kan ses her: http://www.svendborgmc.dk/

Video filmet, klippet, redigeret og tyvstjålet fra www.mceventyr.dk

 

 

Ca. 1.20-5.00 er mit show på…

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.