Skip to content Skip to footer

Tenere Klub Generalforsamling og træning

Hej med jer…

Det har dælandytme været en dejlig dag på Sjælland. Tenere klubben (pendant til den “jysk” offroad klub, DORMCK) havde idag Generalforsamling og jeg blev for en god måneds tid siden inviteret med for at proppe noget køreteknik ned i halsen på de aktive medlemmer. Perfekt vejr under helt geniale forhold, nemlig Birkerød Kasserne. Så er det svært at få federe terræn. For mig var der en rigtig stor personlig glæde i at være med i dag. Takket være Dorte Valentin og Johnny Hansens udlån af mark i forbindelse med mine sjællandske kurser, så kunne jeg genkende (men desværre ikke alle ved navn, beklager!) mange ansigter. Det er edderjulemig dejligt at blive mødt med et smil og en masse frisk energi på en god gang træning.

Ben “min mo-bro!”, Morgan evigglad, den fartglade Hondamand, Harley-Davidson parret, de to soldater Jacob (stor tak til Jacob for at hjælpe med at lave sektionerne før alle andre ankom og i øvrigt stor tak til alle der hjalp med at rydde op – det tog ikke en gang 10 min! :-) ) og Klaus, Ahlers, Norrild (som valgte at torpedere min Trial, som allerede lå ned… :-) ), Werner og Sanne, Egeris osv osv… Der er så mange gode mennesker i den her sport, som virkelig forstår bare at nyde at køre MC og være til i nuet. Jeg kan ikke nævne nogen anden aktivitet (måske en, gæt selv….) som får mig til at nyde nuet så meget som når jeg har en flok vilde heste under mig.

Sidst men ikke mindst, tak for god mad at køre hjem på. Desværre holdt energien ikke længere end til Karlslunde, så begyndte jeg at køre på de hvide striber. Ind på en tankstation, sove 25 min, købe en pose snolder og så bare hjem. Nu er klokken halv 9 og jeg er færdig. Ses lige pludselig og HUSK at træn, så vi alle kan være klar til DM i Ekstrem Enduro d. 19. februar i Sorø, arrangeret af Enduroklub Danmark. Se deres hjemmeside for yderligere info (http://enduroklub.dk/) Det bliver BAD-ASS.

– Weiss

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.