Skip to content Skip to footer

Tilbage på banen

Efter 9 dages pause er jeg atter tilbage i træningsdragten. Forrige lørdag øvede jeg backflips på en ny nedkørsel (se nyeste billede under Medier) og det gik forrygende. Men øverste bro stod af i min 5. landing, og knækkede atter. Heldigvis er jeg garderet med Danmarks bedste alt-mulig-mand/reparatør/idemand/problemknuser aka. Erik Sørensen (www.esteknik.com) og han fandt tid i sin travle hverdag til at sætte stumperne sammen igen igen og endda forstærke den heftigt. Nu burde den kunne holde til væsentligt mere.

 


Grejet blev her til aften testet indendørs i DGI Huset i Vejle, hvor jeg har fået en brugerbetalings-træningsaftale med halchefen. Det er genialt at kunne køre indendørs, og med mine ambitioner om at blive en bedre stuntkører, så har jeg træningsfaciliteterne i orden. Dejligt at være ude og rulle igen!!!

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.