Skip to content Skip to footer

Trial Show ved Oktoberfesten i Vejle

Kl. 7.00 lørdag morgen mødtes jeg med en udsendt medarbejder fra min nye Palle-sponsor, Danlog, som ligger ved DTC-centret i Vejle. 100 paller fik jeg stillet til rådighed og så igang med at bygge en spændende Trial-bane. Med hjælp fra mine trofaste hjælpere Niels Tang og Toke Novak fik vi lavet en tilpas svær og krævende Trial-bane. Indimellem byggeriet fik jeg hentet en skrotbil hos Hans Pausgaard Autoværksted i Vejle og sat den op som en del af banen. Min funbox blev ligeledes opsat så den kunne bruges til showet.

Kl. 12., 14, og 15 kørte jeg 10 minutters opvisninger hvor det hele gik rigtig godt. Lige pånær en af mine afslutninger, hvor jeg endte på røveren :) Publikummet, der desværre ikke mødte talstærkt op, var meget begejstrede og roste showet. Det kan have noget at gøre med at jeg ikke var på programmet, men skulle puttes ind hvor det passede. Udover mit Trial Show var der konkurrencer hvor Vejles bedste frisører og Vejles stærkeste mand blev fundet ligesom en del unge dansere duellerede. Sebastian Klein gav den som entertainer for de allermindste mens andre sad ved deres boder og markedsførte deres forskellige merkantile produkter. Alt i alt var der nok at se på, men desværre ikke så mange besøgende, før om aftenen, hvor der virkelig kom mange. Hallen blev proppet med mennesker, rigtig halbal-stemning, og ialt har der nok været knap 1500 feststemnte unge såvel som gamle til spisning. Jeg kan kun håbe på, at jeg til næste år igen er med til Vejles nye Byfest Oktoberfesten og så komme på programmet om aftenen. En lille backflip igennem lokalet, evt. hen over buffeten, ville da sætte lidt ekstra kulør på festen! :)

Kæmpe stor tak til Morten O. fra Tartan Pubben som hyrede mig til showet, Danlog for at levere Europapallerne, Maskinfabrikken PCP for at levere strækmetal, Hans Pausgaard Autoværksted for udlån af skrotbil og til Weiss Maskin Teknik for at hjælpe med at lave Funboxen og sidst men ikke mindst Niels og Toke for at være der hele dagen og hjælpe med alt det hårde arbejde samt tage billeder og video.

Se video fra showet under Medier.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.