Skip to content Skip to footer

Californication

Klokken er kold og jeg kunne bestemt godt ha sovet et par timer mere. Det kunne Line vist også :)

Toget kører mod Kastrup Lufthavn og kl. 7.50 boardes flyet mod London Heathrow hvor min forbindelse går direkte til San Francisco. Mens jeg sidder på vej ud på eventyr kæmper hun videre med ingeniør studiet og cementerer endnu engang at hun er den klogeste af os to! Awesome – som hun selv ville sige :)

Perfekt vejr i Placerville. Ikke for varmt og er man heldig, så regner det lidt en gang i mellem – slå det værste støv ihjel. Slå evt. “Ponderosa Grove Drive, CA, USA” op på Google Earth, hvis du skal se mere præcist hvor jeg gemmer mig de næste 3 måneder. Kan ikke huske nummeret, men det kan genkendes på sporene i baghaven :-)

På søndag skal jeg deltage i det her Cross Country løb, ganske tæt på hvor teamet bor (Oakland). Tror det er meget lig det danske Enduro-Koncept… Kør flest omgange på 2 timer. Glæder mig rigtig meget og håber at det hele kommer til at spille. For mere info om de løb jeg skal køre:

www.endurocross.com

www.ama-d36.org

Spoler lige tiden et par uger tilbage… Som man kan se, er højtalerne dækkede til med plasticposer. Underlaget er en grusparkeringsplads og det hele blev godt mudret til. Heldigvis tog jeg en træning i nøjagtig samme underlag få dage forinden, og var sikker i mine moves. Som den opmærksomme skærm-ugle du er, så har du sikkert også set højspændingsledningerne. Først da stort set alt var pakket ud og klar til at blive fastgjort på setupet, opdagede jeg at min næse var 20-30 cm fra ledningerne – da jeg vel og mærke hoppede op på toppen for at rejse topskiltet. Jeg sked lige hurtigt i bukserne og fik bakset det hele rundt, så showet kom til at stå diagonalt på den ellers perfekt firkantede plads.Tak for kaffe, det kunne ha gjort nas…

Weekenden efter fik jeg afholdt årets sidste show, hvilket var i Næstved i bulderragende mørke. Heldigvis oplyst med lys fra Beredskabsstyrelsen og TV2 folkene, som lige kiggede forbi til noget live TV. Ind imellem det hele har jeg trænet friske fyre på både Sjælland og i Jylland med deres offroad teknik.

Igår ryddede min far og jeg lidt op på matriklen, så min show-trailer kunne komme under et halvtag for vinteren. I samme omgang traf vi den tunge beslutning at smide min allerførste show-rampe ud. Den blev lavet i 2002 af min storebror, og har derfor 10 års jubilæum i år. Den blev brugt en gang for Den Danske Bank ved Vindinggårdcentret i Vejle, og har siden da stået lidt på en mark hos min brow Anders Wonsbeck. Men mest af alt, har den bare stået i et hjørne og rådnet op.

Jeg fik lige klasket den her GPS-kasse sammen til min Garmin, i noget 2mm sort jern. Dejligt tungt :-)

Rart at have på cyklen i USA, så jeg kan finde vej og lege lidt med ruterne i de omkringliggende skove.

Lige udenfor Vejle, har jeg det sidste halve års tid haft fornøjelsen af at træne i hvad Esben Johannes Bøll kalder “Sporet fra Helvede”. Når Esben nåede 1 omgang, kunne jeg nå 3 – det siger måske lidt om sværhedsgraden. Ekstremt teknisk og med en masse konsekvens, op og ned af kløfter, vandløb, topmudrede bakker, grene, stammer på kryds og tværs (selvfølgelig op og ned af bakkerne), høje traktor dæk (liggende og stående) osv. Desværre var jeg vist kommet til at gå lidt ind på naboens grund og for et par uger siden var min markeringsbånd pillet ned, en stor bunke tagplader smidt foran Endurocross sektionen (umiddelbar tanke: Tak for det!!!) og flere træstammer væltet ned over dækkene (tak igen :) ). Så derfor tog jeg og en kammerat traktoren (billedet) og fjernede alt det opstillede inden afrejsen til US of A.

På bekostning af alle valg er der jo et fravalg, og for at komme på det her eventyr, valgte jeg den netop opstartede uddannelse fra i Odense. Det var alligevel ikke rigtigt noget der trak i storetåen og kunne ikke hamle op med det fornemme tilbud om at komme tilbage til Team McPfluger og give den 3 måneders gas. Uddannelsen vil altid være der – det vil så store muligheder som disse ikke.

Går alt vel så kommer jeg til at køre løb et sted mellem 5-10 løb i staterne Californien, Nevada og Idaho.

Nu nåede jeg jo aldrig frem til X-Games i sommers pga. det dumme uheld, så der ligger spritnyt tøj og udstyr fra top til tå og venter på min blegfede krop. Så kufferten er i hvert fald ikke overvægtig denne gang :-)

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.