Skip to content Skip to footer

Update

Flere uger efter jeg kom hjem fra min deltagelse i GNCC i USA, fik jeg tilsendt dette billede af en artikel, som en af mine amerikanske skrev og sendte ind til et stort magazin.

“The Great Dane” – må indrømme at jeg blev lidt rørt. Jeg elskede at være derovre og det kunne vist ikke undgå at bemærkes på mig. Denne artikel ligger desværre ikke på nettet, men mine amerikanske venner har lovet at sende mig en kopi. Håber snart den kommer, så scanner jeg den ordentligt ind, så det er læsbart.

En af de sektioner der gav de fleste problemer til den 4. afdeling af DM i Enduro, d. 27. august 2011. Se i øvrigt videoen “Mud Skillz” under video-fanen.
Jeg vandt suverænt med over en omgangs forspring ned til nummer 2. Alt jeg har deltaget i på dansk grund, har jeg taget guld i. Missede en afdeling tidligere på året, pga. et vigtigt show, og misser bevidst næste afdeling, til fordel for et 5 ugers offroad-job i Rumænien/Tyrkiet. Som det ser ud lige nu, er jeg hjemme til Brande Enduro, så måske jeg kigger forbi derude.

Her d. 3. september kl. 14.00 kørte jeg et af mine allersidste MOTO-SHOWs for i år. Sommerland Syd har fået kollosal optur efter den nye ejer, Søren Larsen, trådte til for et års tid siden. Jeg var med til at fejre sæsonafslutningen, og i alt var der knap 1000 glade gæster igennem. En skøn dag for mig, mest af alt fordi jeg havde besøg af et par gode venner fra Vejle, som ikke kun tog dette og mange flere billeder, men de tog også med mig rundt i parken og prøvede nogle af forlystelserne :-)

Simon Meyer, 1-års fotograf-elev i Århus, knipsede for nyligt dette billede af mig. Jeg tænkte, at hvis han er så skrap til billeder, så skal han næsten også have chancen for at vise sit værd med et videokamera… Simon og jeg er derfor gået i gang med et Urban Trial Project. I søndags var vi oppe hos ham i Århus hvor jeg lavede backflips 2 forskellige steder og kørte lidt på nogle trapper. Vi prøver at se om vi kan klippe en underholdende video sammen uden at gøre noget alt for dumt. Han har noget superfrækt udstyr til opgaven og jeg er virkelig varm på at investere i noget lignende. Lækker kvalitet.

På mandag d. 12. tager jeg til Rumænien og finder nye spor til næste års RedBull Romaniacs sammen med min Wing-Man og Track Manager Klaus Sørensen. Her er vi i et par uger, hvorefter turen går til Alanya i Tyrkiet i starten af oktober, hvor et nyt Ekstrem Enduro løb RedBull Sea To Sky for 2. år afholdes. I år er der helt store navne med. Min opgave her er endnu ikke defineret, men interessant og offroadisk skal det jo nok blive :-) Jeg vender snuden hjemad d. 19. oktober, for at køre et show i Vejle Midtpunkt d. 21. oktober og 4 shows til World Cup i dressur og højdespring i Odense Congress Center d. 22. og 23. oktober.
Dernæst er der intet der er sikkert. Arbejder på at strikke et fornuftigt 3 måneders ophold sammen i Sydafrika. Mere om det, når jeg ved mere….

Jeg faldt lige over det her billede….. Billedet blev taget søndag d. 2. januar 14.52, og jeg knoklede hele juleferien for at få et produkt op at stå. Jeg havde givet tilbud på et show og lovet mig selv væk med backflips i slutningen af februar, og her er jeg igang med en stor ændring i hele konceptet. Det virkede ærlig talt temmelig uoverskueligt at skære igennem tagpap, krydsfiner og metal i frostgrader. Alt nåede at blive færdigt til tiden og jeg landede mit første backflip på dette setup, dagen inden jeg havde lovet at jeg kunne det. Helt perfekt.
Det sjove ved det her er at nu er det ved at være et år siden, at jeg stod i den her situation sidst. Situationen hvor jeg overvejer om jeg skal tage til Sydafrika. Sidste år havde jeg investeret alt jeg ejede og havde, alle kontoer gik i nul og det der var værre, og i år kan jeg se plus på kontoen og samtidigt vide at jeg ikke har lavet andet end shows og træningskurser siden maj. Skønt sådan som ting kan flaske sig hvis man arbejder hårdt og målrettet.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.