Skip to content Skip to footer

USA Update – Hillclimbs og Amish

Yamaha fejler ikke noget – faktisk kørte min YZ250er fra 2009 virkelig godt! Imponeret.

Endelig kom jeg ud og koere paa den fine ymerhakker. Den koerer rigtigt fint.

Jeg er doedtraet efter ca 5 timer i sadlen idag. Hoejdepunktet maa siges at vaere moedet med nogle nye venner af familien her, som glaedeligt ville vise mig rundt i deres baghave. De bor 20 min fra familien her, og jeg fik bare noeglen til familiens 4,7 liters Ram. Hvilken gaestfrihed. Sammen med de nye venner fik jeg virkelig koert nogle fede spor. Meget federe end dem jeg koerte tidligere paa dagen med Morgan, familiens midterste soen paa 18 aar.

Efter vores sightseeing roeg vi i noget kylling og en haandbajer, mens vi laa paa graesset og talte om hvordan jeg skal komme ind paa det amerikanske marked med mit moto-show.dk…….. to be continued…!

Og jo… saa kom der lige en amish people koerende i hestevogn. De er overalt her i pennsylvania. Og efter sigende nogle nasseroeve, men ogsaa meget dygtige haandvaerkere. De er modstandere af udviklingen. Lidt ligesom Bonderoeven paa DR. Stedet her er rigtig redneck. Og historisk. Det er for eksempel her i Oil City, 1 km fra hvor familien bor, at man fandt det foerste olie i usa for godt 100 aar siden. Deraf navnet!

Jeg arbejder dagligt paa det video jeg optager, saa jeg kort efter hjemkomst kan praesentere hele turen i en sproed video.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.