Skip to content Skip to footer

USA update – Joe’s Pizza

Nationalfølelsen fejler ingenting i USA – lidt ligesom i Danmark!

Turen over var lang, og blev ikke kortere af at jeg missede et fly i london pga. den trafik wimbledon foerer med sig. Skulle fra London City til London Heathrow, og jeg havde 2 timer til det. 30 min inden flyets afgang stod jeg ved skranken, men blev naegtet adgang. Det er jeg altsaa for meget protestbarn til at kunne forstaa og acceptere – taabeligt regelrytteri. Kom paa et 3 timer senere fly, og alt gik alligevel. Total rejsetid 25 timer, og saa lige lidt sightseeing midt om natten med Charkies far, som hedder Charlie. Jeg faldt i soevn til sidst, interessen for hvor han gik i skole osv var simpelthen ikke nok til at holde mig oppe.

Hvor jeg pt. holder til, er et gammelt hus i en skov, lige op af en vej. Ikke helt som jeg havde forestillet mig. Bor i kaelderen med blaesere og vaersted som naboer. Der er rigtig varm og fugtigt og det minder mig om en gammel lejlighed jeg engang havde med svamp. Koejesengen jeg ligger i, har Charlie haft siden han var 8 aar gammel. Dvs. naesten 50 aar. Fjedrene og lydene er ganske markante, for at sige det paa en paen maade… :-)

Men generelt kender gaestfriheden ingen graenser her hos Charlie. Jeg fik idag udleveret noegle til huset og hans scooter, og saa kunne jeg goere som det passede mig. Bl.a. at komme mig oven paa turen. Egentligt ville jeg bare gerne ud og fyre den af med det samme, men Charlie havde ikke regnet med at jeg var klar med det samme. Saa jeg droenede rundt og udfoerte lidt regulaer sightseeing. I en by 7 km vaek, koerte jeg ind paa Joes Pizza og saa at der kun var et bord tilbage, og at der lige var kommet 3 knaegte ind. Saa jeg spurgte, om jeg maatte slaa mig ned. Selvfoelgelig!! De saa moto-show t-shirten jeg havde paa, og begyndte at stille spoergsmaal. Lang historie korte, saa medfoerte dette at jeg kom ud at koere paa en Honda 450er paa et privat skov-spor, moedte en af drengenes bedsteforaeldre, rundvisning i omraadet, i forskellige hjem, hos andre venner osv. Perfekt!!! Resten af dagen var stille og rolig med lidt cykel klargoering til i morgen.

Det er Charlies computer jeg sidder ved, og jeg kan ikke uploade billeder. Desvaerre. Men jeg kan afsloere at jeg samler en masse video ind til en stoerre produktion, som jeg gaar igang med hurtigst muligt!

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.