Skip to content Skip to footer

USA Update – Motocross Madness

Ligesom far og soen roeg jeg med Charlie (faren her i huset) paa arbejde. Han blev Yamaha Franchisetager for mange aar siden men gav teten videre til Tom, saa nu arbejder Charlie der bare som menig ansat. Jeg blev medbragt idag for at moedes med en af ejerens Soen, Zane Skinner, og tage ud og koere i noget nyt fedt terraen med baade ham og Nolan. 2 seje gutter. Da jeg var lille spillede jeg et computer spil der hed Motocross Madness. Jeg har foelt at jeg har koert rundt inde i det spil idag. Det er ganske enkelt overvaeldende at vaere tilstede og i mine sko lige for tiden. Alle folk er hjaelpsomme og viser mig de fedeste traeningssteder. Bl.a. et omraade som paa mange punkter lignede Erzberg til forveksling. Alt for laekkert…

Jeg hjalp i butikken med at pudse motorcykler og skrue lidt i en husqvarna.

Dagen blev rundet af hjemme hos Charlies far, som selvfoelgelig ogsaa hedder Charlie. Han lavede aftensmad og vi faldt i en masse snak om gamle dage og nutiden. Virkelig en unik aften. De er nogle rigtig hillbillies og det er saa fedt. Der er armish people rundt omkring.

Vejret er gaaet fra skyfri himmel til stormvejr og aabent skybrud…

Har filmet en masse igen og er ved at goere klar til i morgen, hvor jeg med motorcykelbutikkens ejer (Clarion Bicycles – Yamaha Franchiseren) Tom, koerer mod Snowshoe GNCC. Vi er der i god tid for at jeg kan laere lidt om konkurrencen og gaa noget af sporet, samt se ATV loebet.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.