Skip to content Skip to footer

Vinter aktiviteter

Vinteren er over os!! Det betyder bl.a. at jeg ikke har så mange shows/kurser at fordrive tiden med, og derfor får jeg bygget mit mobile setup færdigt, hvilket giver mig lidt grå hår nogle gange. Får løbende bedre ideer til hvordan det skulle være lavet, men tror jeg rammer mål i juleferien. Det bliver rigtig godt!!!

Derudover går der rigtig mange timer ugentligt med at styrke/kredsløbstræne med min skrupskøre hårdt-kæmpende idrætselskende fysiskudfordrende-hungrende kammerat Mikkel Schjøtz – stifter og formand for klubben “De Helvedes Karle” (bodydrug.dk). Vi giver gas i DGI Huset Vejle for tiden og får svedt en masse. Super forberedelse til hele næste år. Godt at sætte lidt ind på fysik-kontoen og jeg kommer i rigtig god form inden sæsonstart…og Erzberg.

Går og spekulerer lidt på mine muligheder for at deltage i Hells Gate, Italien, første afdeling af World Extreme Enduro Championship. Det afhænger af lidt dialog med forskellige enduroimportører og hvor vi kan opnå det bedste samarbejde i 2011.

Kørte et kursus i lørdags i “min” skov i Vejle – en af gutterne lavede denne video fra dagen:

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.