Skip to content Skip to footer

Vinter aktiviteter

Hejsa derude!!!

Vejle Ådal (billedet) – sakset tilfældigt fra Google.. Men sådan ser det altså ud derude :-) 

I sidste uge var Dan Uno, Emil Uno og jeg ude i det område i Vejle Ådal hvor der i foråret blev afholdt Billund Terræncross. Til næste år får vi højst sandsynligt Billund Enduro på kalenderen, og hvis alt går vel så bliver det et fabelagtigt spor. Bare vent og se :-) Har været med ved Teknik og Miljø og søge tilladelser, så kryds endelig lidt fingre for at det hele går igennem. Hvis du vil gense Billund Terræncross 2011, så se videoen her.

 

Det hårdtarbejdende og topprofessionelle franskbrød Syrlig Depression aka. Cyril Despres, 3-gange Dakar vinder.

 

Vi kørte begge Rocket Ride til Erzberg for et par år siden og jeg slog hans tid med en snæver margin. Han var på hans Dakar cykel og jeg på GasGasen… Som man siger: “Hellere lille og vågen end stor og doven” :-) Han må have haft en dårlig dag! I et interview for nyligt udtalte han at han træner 20 timer kredsløb/styrke og overraskende lidt på cyklen. Jeg selv træner 8-10 timer kredsløb/styrke om ugen og synes det er lækkert! Sparer lidt på cyklen dels pga. økonomien dels pga. mine albuer.

 

Arbejder en del hjemmefra for tiden på telefonen/emails med MOTO-SHOW salg. Skal jo gerne ud og underholde nogle folk i 2012, så det er nu der skal såes så jeg kan høste til sommer. Derudover udarbejder jeg løbende en TO-DO Liste for 2012…

 

GasGas 250cc Enduro 2008, Pris: 20.000,- kr. Nypris: 47.000 kr.

 

Den har været igennem ild og vand men den kører stadig super godt. Som altid. Og så er den billig. For en nybegynder-let øvet kører, så er der en perfekt chance for at få en af de nemmeste enduro-cykler der findes. Står til ca. 30.000 i Tyskland. Har haft dialog med Lindtek (GasGas importøren om samarbejde for 2012) men efter vores møde for en måneds tid siden har jeg ikke hørt fra ham, så det bliver nok ikke til noget. Derimod har jeg haft en god dialog med JN Cross i Esbjerg om KTM, så hvem ved. Det vigtigste er bare at jeg får nogle dollars fri på min nuværende cykel så jeg kan få geninvesteret.

 

International Six Days Enduro aka. VM for hold kommer til det østlige Tyskland i 2012.

 

I torsdag inviterede Dan Uno mig med til ISDE i september 2012 (International Six Days Enduro) møde på Odense Universitet, hvor en Team Danmark ansat træningsvejleder informerede om træning og kost i forbindelse med Enduro og især ISDE. Der skal bruges 6 mand til ISDE og jeg er pt. ikke en af dem. I maj måned 2010 tilbød Søren Nissen mig at være med på landsholdet. De der kender mig, ved at jeg ikke planlægger så langt frem, så jeg skrev det lød spændende og jeg sikkert gerne ville deltage men kunne ikke tilslutte mig holdet på nuværende tidspunkt. Her halvandet år senere, med et lille år til løbsafviklingen, er der øget fokus på turen og jeg talte med Dan Uno om at stille op som Klubhold med Klaus Sørensen, nu hvor jeg ikke vidste om jeg var i betragtning til landsholdet længere. På klubholdet skal man kun være 3 deltagere og reglerne er mere lempelige ift. landsholdet. Ovre til mødet i Odense blev der stillet spørgsmål og Thue (som vejlederen hed) forklarede en masse om træning og kost. Det grundlæggende har de fleste af os fat i, mens det mere teoretiske og forskningsbaserede var ny viden. Jeg skrev efterfølgende en mail til Søren Nissen vedr. mødet og at jeg gerne ville deltage på landsholdet, men der er umiddelbart ikke grønt lys, hvis jeg vil køre 300cc, hvilket lige præcis er den størrelse motorcykel jeg gerne vil have de næste par år. Så nu må vi se, jeg har haft 250eren i 3 år og den har været fantastisk men jeg er klar til mere Power og alsidighed. Det er måske til forhandling imellem mig og holdkaptajnen Søren Nissen, jeg ved det ærlig talt ikke.

Uanset hvad så skal jeg til Six Days i Østtyskland i september 2012 – om det bliver på lands eller klubhold, det må tiden vise :-) Det er for tæt på til at lade gå min næse forbi…

 

Honda Montesa Trial 250cc 2009, pris: 30.000,-. Nypris: 60.000 kr.

 

Var ude og køre Søndersø Trial i søndags. Regn og slud, rigtig fedtet og umuligt men skide sjovt. I 2009 vandt jeg B-klassen og hoppede topmotiveret direkte over A-klassen og ind i Elite-klassen. Manglende træning gør at jeg ikke får meget ud af at køre i Elite klassen, så jeg tager nok 1 år i A-klassen for at få grundstenene bedre på plads. I søndags var der ikke så mange med i A-klassen, og jeg slap heldigt afsted med sejren. Mit baghjul hoppede af fælget på sidste omgang. Stefan Larsen lånte mig hans GasGas 300 og den kørte suverænt og var sjov at prøve i en rigtig situation. Stor tak for det. PS: En bette knægt ved navn Martin Hirsgaard var lige i hælene på mig pointmæssigt i søndags… Hvis ham og farmand bliver ved med at udvikle sig som et stærkt lille team, så er der en ny topkører i Danmark om 2-3 år. Just saying.

Og som jeg oplever næsten hver gang jeg er ude og køre Trial løb, så er der en helt fantastisk stemning som overgår alt i motorsport, som jeg kender til. Det er lige en tak over Enduro/Offroad, som ellers også kan være rigtig hyggeligt. Så mange glade og imødekommende ansigter gør det det hele værd. Glæder mig rigtig meget til at køre Trial løb igen. På lørdag er det Carls Nissetrial, som er en blanding mellem Enduro og Trial og meget specielt. Det kører nu på 39. gang og jeg vil gøre mit for at julemanden vinder det løb, på enten GasGasen eller Montesaen :-) Stiller nok op på begge dele, som sidste år!

 

 

PS: Glem ikke at hygge jer i sneen når den nu kommer… og sørg for at komme til Carls Nissetrial på lørdag d. 10. december. Det bliver super sjovt og hyggeligt som altid. Læs alt om det meget specielle og traditionsrige arrangement lige her. Rul lidt ned på siden så kommer infoen…

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.