Skip to content Skip to footer

2007-2011 R.I.P. skov

I sandhed en sørgelig dag! Skoven i Skibet som jeg har brugt til enduro træning og kurser er nu blevet lukket ned for good. Ejerne af skoven har fået meldinger fra jægeren om at der stort set aldrig er nogle dyr han kan pløkke, og det tilskriver han er det motorcykler-spetakels skyld. Plus der var noget med naboens mening om hvor skellet skulle gå, og deril kommer at der muligvis skal bygges en vej igennem skoven. Der var lige pludselig mange grunde og jeg har på fornemmeren at skovejeren måske bare gerne ville have fred og ro. De fik, trods den triste nyhed (snøft snøft) en kæmpe tak for at have lånt mig skoven siden jeg begyndte med Enduro i 2007. Alt i alt har jeg vel været derude ca. 50 gange og det lille stykke skov har virkelig været fedt at have til rådighed. Som min ven Lars Sørensen sagde: “Så må vi stjæle en ny. Vi besætter en”.

 

Til dags dato den sjoveste og mest originale video jeg har været med til at lave. Ideen var Lars Sørensens og den viser den skov som nu er lukket ned for Enduro. Videoen minder mig også om at min tid med den fine røde gasgas er slut. Om kort tid vil jeg tage hul på en ny cykel, en Racing 300 GasGas 2012. 

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.