Skip to content Skip to footer

Årets første Trial ræs

Det blev dagen idag, hvor jeg kunne fejre mit 1 års jubilæum i Dansk Trial. Sidste år blev jeg 5er i mit debut løb i B-klassen, og da jeg vandt Danmarksmesterskabet i den klasse, også i mit debutår, så rykkede jeg forbi næste trin (A-klassen) og direkte i den hårdeste klasse, nemlig Elite. Det er her sporene virkelig er sjove og med masser af udfordringer. Her er der gode chancer for at ryge på snotten og lave 5ere (max straf point) og det passer mig rigtig fint.

Idag fik jeg så endnu en 5. plads, traditionen tro. De 4 andre kørere i Elite klassen var en tand bedre end mig, men det var et tæt opgør. Bedste mand, Morten Andersen, blev noteret for 103 strafpoint og jeg på 5. pladsen havde 120 strafpoint. Så det var et tæt ræs på sne, is og slushice! Det var virkelig svært for alle mand at få ordentligt bid i sektionerne. Men god træning var det. Min mening er, at den bedste træning er at køre nogle løb, så det var det hele værd at køre de 30 km til Kolding ;-)

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.