Skip to content Skip to footer

Billeder fra Vordingborg

Se tiderne fra løbet her

Starten er gået, mit GoPro er tændt og alle er klar. Undtagen Esben – han skulle lige rense karburator først :-) Thomas Ejlersen napper starten, Thomas Hagedorn er 2er og jeg 3er rundt i første sving. Ejlersen fører 2 og jeg de resterende 9.

Hobitten fra Næstved fører an ned af bakken, mens jeg lige tager et smugkig ud over alternative linier!

Dybt sandsving i “gryden”!

Super god bane med masser af fart, mudder, teknik og flot natur :-)

Lars Sørensen til venstre i billedet og mig til højre. Kæmper begge med at finde en god linie igennem den største mudderpøl på dagen, og jeg tror at Lars kører i det bedste spor lige her – nemlig midt i det hele, mens jeg søgte nye veje ude til venstre…

Mudderkanal som kunne forceres på mange måder – jeg valgte at køre ned og køre op, mens andre valgte at springe og satse på at vinde et halvt sekund eller crashe hårdt og spilde dumme kræfter.

Træstammer fungerer fint på den nye GasGas og her på sidste omgang er der overskud til at kigge på fotografen, som var Camilla Bendix (Esbens kæreste). Tak for de gode billeder – som altid :-)

Mikkel Schjøtz er jo altid klar på en lille udfordring, og jeg er ikke helt sikker på om han havde planlagt det her hjemmefra… Men det lader til at han målrettet havde besluttet sig for at bære sin ktm henover de træstammer hver omgang :-)

Tillad mig at præsentere…. Ølle!!!

“Her faldt min far” hahaha…. Fint lavet og jeg tror at farmand her er Bjørn Munk Sørensen fra Haderslev – uden jeg er helt sikker.

Tak for en god dag!!!

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.