Skip to content Skip to footer

Chamonix – fede udfordringer

Hep Hey….

Min skulder… har det meget bedre. Jeg blev “tvunget” ud i en masse action på dag 1, og den klarede det formiddabelt. Se billederne og skynd jer at komme til Chamonix når i en dag har lyst til en flok udendørs udfordringe :-)

På førstedagen mødte jeg Manuel Sellier…. Ven af Cyril Despres, Julien Dupont og Christopher Bruand. Slå dem op på Youtube :-) Han viste mig rundt i hans baghave og fy for pyffer. Manden kan køre både Trial og Enduro og har verdens bedste baghave :-)

Efter en lang dag på trial cyklerne sluttede vi selvfølgelig af med en kold bajer i hans jacuzzi….. :-)

Mountainbiking i Alperne er syyyyygt fedt. Kan varmt anbefales!

Den største oplevelse på den her aktive ferie er for mit vedkommende det her…. elsker at vandre på de høje snefyldte bjerge. Billedet her er taget lige ved begyndelsen af vores 4 timer tur rundt om bjergtoppen Aiguille Du Midi. Tro mig, man har ikke lyst til at træde ved siden af på den her lille sti. Begge sider går mere eller mindre lodret ned, netop derfor er vi bundet sammen, så hvis noget går galt, så kan vi forhåbentligt redde hinanden.


Det her er svært at sætte ord på. At klatre på stejle vægge med gode venner i godt vejr i smukke omgivelser er fantastisk.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.