Skip to content Skip to footer

Dag 1

Lidt billeder og korte ord om den første dag i USA.

Min sidemand  fra København til Toronto. Forhistorisk religion professor som ikke selv går op i nutidens religion. Det er mærkeligt!

“The Artist” er en sjov fransk romantisk drama – og så er det tilmed en stumfilm, som har vundet et hav af priser. Suveræn film :-) 

Modsat mange af de gamle europæiske byer, så er L.A. forholdsvis ny og det ses bl.a. i byplanlægningen, som er snorlige og struktureret.

Så ved man at man er  i USA. Grants kæreste Caroline havde bikset det her sammen til mig ved ankomst…. Ikke nogen dårlig start!

Gæsteværelset som jeg pt. ligger og opdaterer hjemmesiden fra…

Fint lille designer bygget hus, som Caroline overtog for kort tid siden. Alt er 100 % alarmsikret, og det fandt jeg ud af da jeg en morgen (før Grant og Caroline stod op), ville åbne et vindue… Så startede det store vækkeur :-)

Standard amerikansk bil som selvfølgelig tilhører Grant Wheeler, sydafrikaneren som jeg mødte sidste år i Rumænien :-) Han bor hos sin kæreste Caroline men er der på et turist visum. Han har haft en masse afslag ift. at få Visum, selvom alt burde være i fineste orden med arbejdet for Throttle Entertainment.

Throttle Entertainments værker.

Storyboard… Læg mærke til “Beer Tent W. Darryl Kurtis (staves godt nok med C i Curtis…). Darryl er en festabe og noget af det sjoveste!!!

Jeff Pakostas kontor.

Grant Wheeler knokler med at få lavet “Behind The Scenes” fra RedBull City Scramble Freeride færdig.

Den første dag tog jeg med Grant på arbejde, mødte hans kollegaer Sam og Ryan samt Jeff. Så lidt med i deres videoproduktion og forsøgte at få lavet en aftale med Ryan med Hondaen. Det viser sig at være ret svært, da han åbenbart har hammertravlt på jobbet, men hen af aftenen lykkedes det mig at aftale at han samler mig op i morgen ved 11 tiden og så kører jeg med ham rundt til nogle af hans ærinder i 3-4 timer. På den måde får vi lige snakket tingene igennem, men desværre kommer jeg ikke ud og køre på knallerten før torsdag – som ifølge mit hoved også er den dag vi skal køre til Vegas på.

Udover det, gik jeg shop-amok. Hvad man sparer, har man jo tjent, ik sandt…!?

Go’ gas :-)

Tillad mig at præsentere…… David Morgan! Har aldrig hørt om ham, men han slog sig ned ved siden af mig på “The Coffee Roaster” kaffebar på Ventura Blv. Han har åbenbart lavet musik i en menneskealder, enten skrevet sange for andre, sig selv, eller lagt vokal til diverse reklamer eller film. Sikkert en rigtig spændende type. Og så er han ikke for fin til at rede både sit lange hår og skæg med en rigtig kam. Respekt :-) David havde nogle få CDer liggende i caféen, så jeg købte hans album “I wouldn’t change a thing” på stedet!

Tjek ham ud på www.davidmorganmusic.com

Pænt lækre øser i L.A.

Stort udendørs marked lige overfor Throttle Entertainment. Grant og jeg fik vores friskpressede appelsin juice og Crepés der!

Skilt som hænger på Jeffs dør.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.