Skip to content Skip to footer

Dag 1 – jackpot og begynderkursus i gps

En lille optagelse fra dagens arbejde i bjergene…

For at finde vej i de her bjerge er det godt at kende sin gps. Men hvad der er RIGTIG godt er at kende sine GPS-programmer på computeren, så man efter en lang dag i bjergene, bagefter tilbage i hjemmet, kan redigere i de gps-active-logs (“koordinat optagelser”) man har fået og bruge dem konstruktivt.

Klaus Sørensen er Track Manager for hele projektet “RedBull Romaniacs” og jeg nyder til fulde at være sammen med ham. Han er trods alt den eneste jeg kender med dansk baggrund, der kan køre den slags offroad/enduro, som jeg brænder så meget for. Vi ping-ponger godt sammen og jeg glæder mig til at kunne noget mere med de gpser og programmer på computeren.

Flere gange i dag fandt vi nogle SUUUUUPPER fede jomfruelige Romaniacs-spor. Utroligt hvad der gemmer sig i de bjerge. Det fede ved at arbejde intenst med gpserne når vi kommer hjem fra Scoutingen, er at vi kan se, at vi flere gange har været rigtigt tætte på de helt fede spor, men vendt om fordi det så håbløst ud….og så til vores store overraskelse fandt vi så de her lækre spor, ved at angribe skoven enten fra bunden, toppen eller bare en tilfældig anden vinkel.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.