Skip to content Skip to footer

Destination next: Chamonix

Efter 3 spændende uger i Rumænien sidder jeg nu i Sibiu lufthavn og påbegynder rejsen hjem. Der bliver lige 13 timer i Wien som skal slåes ihjel. Hører at det er en meget romantisk by, så jeg griber selvfølgelig chancen og dribler rundt i byen på udkig efter romance… eller bare et sted at chille!

Afskeden med de folk jeg har været sammen med i de 3 uger endte med at blive hektisk, idet jeg lige akkurat kunne nå at få scannet min skulder i en af de der maskiner, man bliver kørt ind i, skal ligge mussestille i en halv time og så larmer det pænt meget. Jeg nåede ikke at få lægens udtalelse, men fik billederne med, og det var det vigtigste. I overmorgen har jeg en tid hos min private læge og så kan han se på billederne. De her billeder havde sikkert taget mig ugevis at få fat i i danmark og været meget dyrere end her, så jeg tror det var en god ide lige at få dem knipset.

Det er så den skulder jeg rykkede af led. Den ser egentlig meget godt ud synes jeg! For 400 kr. så kunne jeg komme til denne scanner i Rumænien med det samme. Tror ventetiden er længere og dyrere i DK.

Håber ikke skulderen er alt for skadet, det føles allerede væsentligt bedre, så jeg ser frem til turen til den aktive by Chamonix ved Pyrenæerne i Frankrig fra torsdag og 2 uger frem. Jeg bliver nok nødt til at springe aktiviteterne over med alt for meget overkropsbelastning, men cykle, løbe, vandre, hygge om bålet om aftenen og lave mad, det kan jeg da! :) Glæder mig i hvert fald til at komme afsted med 3 gode gutter!!

Dette billede blev taget i 2006, da Niels Tang og jeg drog til Chamonix sammen for at vandre og klatre til toppen af Europas højeste bjerg, Mt. Blanc. Måske gør vi det igen om en uge. Ingen planer udover at tage så meget legetøj med til Frankrig som vi nu kan stoppe ind i Transporteren, campere og hygge os i små 2 uger. Det skal gøre godt – såfremt skulderen ikke laver numre med mig! :)

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.