Skip to content Skip to footer

Efterår i Rumænien

Skovene er helt hysterisk smukke for tiden. Det er første gang siden min første tur til Rumænien i efteråret 2007 at jeg er her på den her tid af året. Ubeskriveligt smukt at køre rundt i de røde/orange blade, sigtbarheden er fantastisk pga de nu nøgne træer og samtidig skal man være ekstra forsigtig, for alle bladene dækker over faldne træstammer og glatte sten.

Der er som altid gang i geder og får i det her land. Smukt syn :)
Eric er all-round kind of guy i næste års udgave af Romaniacs, og her er vi igang med at finde hobby/rookie (nu kaldt bronze/iron) spor. Scouting er det bedste ved det her job, men egentlig er der ikke meget reel scouting tilbage, da Klaus mere eller mindre kender alt hvad der er værd at kende…
Lemmings!!! Jeg tog billedet, pakkede kameraet væk og satte igang, for så selv at lægge mig samme sted. Satans til glatte gemte træstammer, man ser dem først når man ligger ved siden af dem :)
Stejle bakker, her er det fint at kunne sin offcamber teknik. Smukt sted at gøre et kort ophold!!!
Bjergbestigning når det er allerfinest.
Står på kanten af en bjergside, hvor der ved siden af os er ca 40 meter lodret ned. Et af de smukkeste udkigspunkter jeg har set i Rumænien.
På besøg hos en jæger, som sidste år fik en GPS stoppet i lommen, så Klaus kunne se hvor han går og dermed genbruge hans spor til løbet… Jægeren er 61 år gammel, er tidligere professor og arbejdede som maskin ingeniør i Sibiu indtil han for få år siden flyttede permanent ud i dette hus ude i bjergene. De er 100 % selvforsynende og manden er stort set i huset året rundt. Der kommer jægere fra forskellige lande og lejer et værelse hos ham og den måde får han finansieret dagen og vejen. Ik at forglemme de 250 euro som hans kone får i pension. Gæstfriheden er stor og vi blev budt på den ene stærke flaske hjemmebrændt efter den anden, lækker kød, ost, svampe, brød og fedt.
Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.