Skip to content Skip to footer

En ulykke kommer sjældent alene

Okay, nu er min krop lige ved at være protest-barn-agtig nok. Lige lovlig flabet vil jeg mene.

Fysioterapeuten gjorde en masse godt for mig på få dage, og jeg tror virkelig han fik løsnet op i mig. Lige fra begge ben til mine betændte albuer og spændte skuldre. Alt denne opløsning, gjorde jo netop, at jeg fik det enormt ringe den første dag. Mistede det meste af hørelse, vrøvlede, svimlede og krampede i fingrene. At sætte så meget blus på systemet forplantede sig, efter fysioterapeutens bedste overbevisning idag i min lænd. For da jeg ved 19 tiden besluttede at gå med ud og spise med klaus’ kæreste og nogle andre venner, fik jeg lige en kniv i lænden. Mens jeg nægtede at modtage hjælp til at tage mine sko på, for jeg tror jo på at det er godt at holde sig igang (!), så skete det. Lige idet jeg trak velkroen henover skoen, så blev jeg i min nedbøjede stilling sendt helt til tælling. Smerte igen og jeg kunne hverken gøre til eller fra. Bare afvente. En veninde til Klaus’ kæreste var på besøg og vi stod og snakkede da det skete. Hun blev helt rundtosset og løb ud efter Alexandra (Klaus’ kæreste). Alexandra foreslog massage og det blev det så til. Ømt øjeblik at ligge ind over en stol og få lænd massage af min kammerats kæreste.

Efter 10 min fik jeg en arm rundt om hver af deres skuldre, og så bar de mig bogstaveligt talt ind i køjesengen. For ind i pølshelvede noget kolort. Fik med møje og besvær lagt mig ind på hylden og jeg blev forsynet med provianter. Ringede til fysioterapeuten igen, og han forsikrede mig om at det blot var en muskel spasme, som helt naturligt opstår når man frigiver så meget spænding og blod i hele kroppen. Det forplanter sig i kroppens centrum, hvilket er mave og lænd regionen. Altså jeg kunne slappe helt af, og så ville han komme tilbage i morgen tidlig kl. 9. Det bliver mit 3. møde med ham.

Imorgen vil jeg have taget en blodprøve så jeg kan se min tilstand ift. vitaminer, mineraler, calcium, blodtryk osv. Der er noget der tyder på at jeg ikke helt har balance i mine regnskaber.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.