Skip to content Skip to footer

Fire videoer på vej…

Der er en masse video aktivitet bag kulisserne for tiden… For nyligt udgav jeg den sidste nye fra min hånd, nemlig “RedBull Romaniacs Scouting” videoen – en video som viste over små 10 min. hvordan man finder spor i Rumænien.

 

Derudover er der en video fra 7 af mine mobile moto-shows på vej. En gut jeg mødte i den netværksgruppe som jeg sidder i i Vejle tilbød at lave en bytte bytte købmand aftale med mig, således at han sponsorerer videoen for mig og så kan han selv bruge den til sin egen reklame. Den skulle gerne være færdig meget snart og være med til at vise præcis hvad mit show-koncept går ud på!

 

For en måneds tid siden mødtes jeg med en fotograf elev i Århus (han kommer fra Vejle og vi mødte hinanden til et diskoshow i Vejle for 1 års tid siden). Her skød vi lidt video i Århus by og han tog med mig til Odense Congress Center i forbindelse med VM i Hest her i oktober. De 2 dage bliver klippet sammen til en video.

 

“Onedayonearth”. 1 day på jorden er et koncept af amerikansk oprindelse. I år hed det 11.11.11, sidste år hed det 10.10.10 og næste år hedder det så 12. december 2012. Dernæst bliver det lidt svært at fortsætte konceptet… Men det handler i bund og grund om at sende en video ind til koncept-bagmændene og så klipper de en video sammen omkring hvad der var så specielt lige ved den her mærkedag. Jeg har en kammerat i Ålborg som sammen med en af hans tidligere multimedie-studievenner, kontaktede mig for 1 måneds tid siden og spurgte om jeg ville være med i den her ide, og selvfølgelig ville jeg det. Så vi mødtes d. 11. nov. 2011 (4 dage siden!) ude i en skov i Vejle og gik det hele igennem for at finde de helt rigtige vinkler for at skyde en super flot video. Jeg er meget spændt på hvad de kan finde på at lave med mig. Tiden må vise hvad resultatet bliver, men jeg kan i hvert fald love jer at det bliver MEGET anderledes end det jeg før har været med til. De snakker om stilren, sort-hvid, klassisk, afdæmpet, no-music osv osv… Men der skal selvfølgelig backflippes, og det var en opgave i sig selv at finde et sted der rent filmteknisk var godt nok til de 2 specialister :-) Men vi blev enige om en knold ude i skoven, som jeg har været ude og rette til med skovlen, så den kan bruges til at snurre rundt på. Skal blive rigtig spændende. Jeg tror vi gennemfører projektet på torsdag, inden det giver for meget vand i weekenden.

 

Derudover medvirkede jeg i en lille fitness-film igår i Lido Fitness i Vejle, hvor jeg for nyligt er startet som dørmand/receptionist :-) Lido Fitness vil ligesom alle andre have videopræsentation på forsiden af deres hjemmeside og for dem er det vigtigt at vise hvad man kan i centret. Og jeg blev udvalgt som ham der skulle filmes under boksetræning, en træningsform som jeg har brugt rigtig meget for år tilbage. Så det skal også blive spændende at se hvilket produkt der kommer ud af det.

 

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.