Skip to content Skip to footer

GasGas 250cc 2008 sælges – 20 kg.

Først og fremmest må jeg lige sige tak for en storartet weekend til alle involverede parter. Lige fra min løbebuddy om fredagen, de optimistiske kursister om lørdagen, de feststemte folk lørdag aften hvor jeg lavede et lille backflip show og mine gamle crossvenner. En lang og hård weekend. Idag har jeg brugt tiden på at rydde op, pakke osv, da jeg i morgen kl. 5.05 forlader Vejle Banegård med kurs mod Hovedbanegården i KBH…dernæst fly til Wien og slutteligt mod Sibiu, hvor det næste eventyr venter mig.

Jeg skal ned i de Transylvanske Alper og finde ruter, som kan udfordre deltagerne til næste års RedBull Romaniacs, et 5 dages hard-core Enduro løb. Det bliver super fedt at finde de her spor, og jeg glæder mig!

Når jeg kommer hjem igen d. 19. oktober, så har jeg lige nogle shows der skal køres og så kan det jo være at jeg skal til at finde mig en ny Enduro MC. Den jeg har kørt på de sidste 3 år bliver i hvert fald sat til salg nu, og så må jeg se om der er nogen der vil fortsætte fornøjelsen.

Gas Gas er et spansk mærke. Denne model er 250cc, 2 takter og fra 2008. Står i god stand og leverer varen – hver gang!

Denne cykel har vundet rigtig mange løb i Dansk Enduro og gør det supergodt hvadenten du er helt ny eller rigtig erfaren. Vil dog anbefale denne cykel til de lettere øvede/helt nybegyndere, da den er brugt og da den virkelig er nem at håndtere og skrue i.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GasGas Importøren er Lindtek Racing, som ligger tæt på Horsens. Han har alt hvad der behøves til dette utraditionelle spanske mærke.

 

 

 

 

 

Er det noget for dig, så skriv eller ring på 60146475 eller info@peterweiss.dk. Så kan du få en prøvetur på den.

Prisen er 20.000 kr.

En af de aktive lokal politikere lige forbi i dag og spurgte om de måtte hænge lidt reklame op på mit ellers så nydelige Moto-Show setup. Jeg gav dem naturligvis lov, de kæmper jo for den gode sag …..  :-)

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.