Skip to content Skip to footer

Helsingør-Sibiu?!?!

I morges kvart over 6 bankede Klaus mig op. Kl. 7 sad vi på motorcyklerne og kl. 19 kom vi hjem igen. Alt i alt 12 timer i bagende sol i Karpater Bjergene. Vi fik sat de sidste markeringer op på sporene, så nu burde alt være klar til løbet. Med mindre markeringer bliver pillet ned igen, som de så ofte før er blevet. Aner ikke hvem der gør det, men det er et gennemgående problem at løbets markeringer pilles ned. Tror der er nogle lokale der lydløst protesterer imod vores færden, på denne måde.

Da jeg kom hjem, kunne jeg læse en email fra den nordmand, som havde lovet at tage min Trial motorcykel med til Rumænien. I mailen stod der at han er blevet skadet i knæet, og kan derfor ikke komme. Stort problem for mig, da jeg uden Trial cyklen, ikke kan udføre mit arbejde her.

Så pt. har jeg min Trial cykel stående i Helsingør, og den SKAL SKAL SKAL frem til Sibiu i Rumænien SHSM!!!! Uden cyklen kan jeg ikke udføre mit job – intet job, ingen penge. Så hvis nogen skal sydpå i morgen, så smut lige forbi Helsingør og tag min kværn med. Jeg betaler naturligvis for dette, om jeg så skal bruge hele min løn hernede på det. Hvis cyklen kan komme tættere på Rumænien end den er pt, så er det positivt….

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.