Skip to content Skip to footer

Højsæson

Weekenden bød på Trial Opvisning på diskotek Carma i Roskilde med MTV og Smirnoff som hovedsponsor, besigtelse af kursus-terræn i Grevinge og DM i Sorø. Altid sjovt og godt med de Disko Shows, især når der følger søde eventpiger med!!

Weekendens højdepunkt var sjovt dels at drikke et par specialøl på en lille rustik gadecafe på nørrebro med en veninde fra gymnasiet og dels at køre sektionerne til DMet om søndagen. Selvom jeg lavede nogle rookiemistakes (gik i stå og kørte uden om skilte) og generelt havde svært ved at komme op af de helt lange bakker, så var det en fantastisk dag. Super seje sektioner, og når det er så fornemme udfordringer, så er det som om resultaterne bliver sekundære. Jeg nød det, og derfor stor ros til sektionsbyggerne! Jeg havde selvfølgelig mit rockerstærke og 100 % vandtætte Haglöfs Goretex regntøj på – ren og skær Scottish stil. Som flere kan vidne om, så gik der stadig ikke hul på det, selvom jeg smed mig hen af jorden flere gange!!

Søndag aften fik jeg tilbragt hos gode venner og en sjov film. Så er den weekend vel afrundet!

Mandag aften ved 2230 tiden fik jeg en opgave i hus. Et event på Vejle Fjord skulle finde sted, og der var jeg via omveje blevet tænkt på. Oprindeligt var det min gode ven og helvedes karl formand Mikkel Schjøtz (www.bodydrug.dk) der skulle have haft opgaven, men han kunne ikke, og så fik jeg bolden.

Opgaven foregik igår eftermiddags, 5 minutter efter endt skoletid. I havnen i Vejle mødte jeg Allan fra Courage, som var blevet hyret ind af Klaus fra Make It Happen. Så Klaus hyrede Allan og Allan hyrede mig. Supertilfældigt og impulsivt – skide godt. Allan har en 8.8 meter lang Zodiac båd med to 250 hestes benzinmotorer. Vi sejlede ud til Brejning og Tirsbæk, og tjekkede destinationerne. Mødtes dernæst med Klaus og hans styrmand Brian nær Godset, hvor Klaus’ 13 kursister havde brugt en del tid i det offroadiske storterræn i Landrovere. Vores opgave var at ligge ude på fjorden og boarde kursisterne over 3 omgange, for så at sejle dem over til Brejning Hotel, hvor de skulle holde et strategimøde. Dvs. Allan styrede Zodiacen mens jeg hjalp folk over. Simpel men sjov opgave – flere af dem, tak! :)

Idag er det Showtime på den skole hvor jeg er lærervikar for tiden. De skal have syn for sagen og se hvad en Trial motorcykel kan i deres skolegård!

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.