Skip to content Skip to footer

Hugo Boss Edderkoppen

En uges ferie blev til en spontan tur til Frankrig med Line og hendes forældre. Super hyggeligt, dejligt med noget ordentlig stabil sommer, god mad, drikke, tennis, løb og svømning.

En af dagene tog vi til St. Tropez, som ligger meget tæt på sommerhuset, og så den ene millionæryacht efter den anden. Ikke ualmindeligt at en yacht havde lige fra 2-20 ansatte gående på dækket/i køkkenenet, og ombord er også gummibåde, jetski og andet legetøj. Nogle af de største Yachts havde også sådan et “H” stående på toppen….. Ejeren af den her Yacht må alligevel være lidt rebelsk, hvis altså motorcyklen er hans foretrukne transportmiddel på land :-)

Under ferien i Frankrig kommunikerede jeg hjem med Lars Sørensen, som satte de her nye plakater op. De bliver fremadrettet sendt ud til de enkelte arrangører af de steder, hvor mit moto-show skal køres. Plus de er gode til det publikum, som vil have et fedt minde med hjem og hænge på væggen.

Hypnose Show i Vejle… Jeg var desværre ikke iblandt den del af publikum, som var særligt modtagelige overfor hypnose, og endte derfor aldrig oppe på scenen. Nogle reagerer voldsomt på det – andre (mig) slet ikke. Men sjovt og interessant var det… Imponerende teknikker til at komme helt ind under huden på folk og påvirke deres underbevidsthed. Skræmmende værktøj i de forkertes hænder, men garanteret et mirakelværktøj i de rigtige!

Show til Aulum Dyrskue for en uges tid siden. Jeg nåede en halv times træning (efter 10 ugers pause) og kørte derfor mod Aulum, velvidende at Morten skulle køre og jeg speake. Efter opstillingen startede vi begge op og jeg lod mig rive med og kørte begge shows med ham. Ganske sjovt – men også ganske rusten og slap. Jeg gjorde alt det jeg plejer, udover at backflippe. Det tager jeg for mig selv i den kommende weekend under andre omstændigheder. Tue og Benjamin er med på forsædet, de er 2 entusiastiske Moto-Show fans og elsker alt hvad der har med showet at gøre. Aftenen inden fik jeg en besked “Vi er så glade” og da de blev sat af igen om aftenen sagde Tues mor “Så gik jeres drøm endelig i opfyldelse, hva drenge!?”. Fedt :)

På vej hjem fra Aulum returnerede jeg et opkald til Lars, og han spurgte om jeg ville med til Thy (!) og lege Enduro imorgen. Efter 10 ugers pause og ca. 1 times intens Trial, så overvejede jeg det en ekstra gang og endte selvfølgelig med at sige ja. Lars har kontakter til en Grusgrav og på billedet hænger Lars’ motorcykel ud over en stenkant. Det var et af de forsøg på at komme op af en bakke, som fik os på jorden til at skifte mellem “han klarer det” “han klarer det ikke” “han klarer det”… Heldigvis nåede han at lægge den ned, inden han kørte ud over kanten. God underholdning for Dan og jeg :)

Fedt at være ude at køre igen, men det gik langsomt og koblingskontrollen er helt i slinger med den tommeltot kobling jeg har lige nu. Det skal laves om.

Ved Hanstholm nappede vi en omgang Stjerneskud og rygtet siger at Mikkel Schjøtz er den eneste, Lars har haft med på offroad tur i det område, som kan spise en “stor” Stjerneskud. Jeg spiste ikke engang op af en almindelig!

Igår deltog jeg med 6 andre friske fyre i et Mikkel Schjøtz arrangement, hvor vi blev sat ind i diverse teambuilding og samarbejdsøvelser og udførelse. Jeg har været med Mikkel før (faktisk præcis til disse øvelser og selvsamme sted – Houens Odde nær Kolding), og det er supersjovt og interessant. Selv i regnvejr fik vi en god dag ud af det og vi satte både Jakobstigen (billedet) og en balancebom op i 10 meters højde.

Her er øvelsen at gå fra den ende til den anden (evt. med bind for øjnene). Selv om man er sikret med reb, sele og sikring på jorden, så kribler det lidt alligevel :)

Afslutningsvis lod vi Hugo her kravle lidt rundt i vores hænder. Jeg, som igennem størstedelen af mine yngre år havde angst for edderkopper, tog med det samme afstand fra Hugo men endte selvfølgelig med også at lade ham vandre i mine hænder. Han var faktisk ganske tam og ufarlig. De lange lådne ben føltes behagelige og den havde ikke travlt… God afslutning på en god dag og jeg håber selvfølgelig at komme med på flere af Mikkels arrangementer.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.