Skip to content Skip to footer

Hvem ved hvad….? Mongolian Rally.

Hej alle,

Kom jo hjem fra Rumænien for en lille uge siden og har besøgt nogle forskellige folk.

Første mand på listen var min gamle (+80 år) læge, som også er kiropraktor. Han sagde at mit bækkenled sad lidt skævt, og det forårsagede smerten i hvad jeg troede var hoften. Han mente også at jeg havde muskeltræthed, og jeg skulle tage en lille pause. Derudover trykkede han lidt rundt med mine hænder og mente at mine “tennisalbuer” ville gå i sig selv igen. Hmm.

Næste mand på listen var min læge, som tjekkede mig igennem efter alle grundskolens regler. Blæs kinder op, lys i øjnene, lys i ørene, strø på panden og mærk efter osv osv. Helt basis. Urintest for at se efter nyresten, da jeg få dage efter hjemkomst konstant var tørstig og det begyndte at gøre ondt i det nederste af mavsen. Ingenting at komme efter. Tjekkede blodtrykket, 125 over 75, helt fint. Blev sendt på sygehuset til en blodprøve og alt kom fint tilbage, med undtagelse af Jern-tallet, som var for lavt. Derudover et infektionstal som var for højt.

Hen på apoteket, hente Jern og et anti-inflammatorisk præparat mod albuerne.

Røg i en omgang influenza og skiftede mellem at svede/fryse og have ondt i knolden. Det gik over i mere og mere mavekramper, og til sidst kunne jeg nyde 2 dage med diarré. Det er dog på nuværende tidspunkt på retur. Jeg har aftalt med mig selv at fortsætte min efterårs/vinter-pause små 14 dage endnu, mens jeg spiser de anti-inflamatoriske piller, så mine albuer (det er dem jeg tænker mest på) kan komme sig. Tennisalbuer er ikke det bedste hvis man vil køre MC.

Så det er status. Da jeg i Juli rejste til USA, dernæst Rumænien, Frankrig og så Rumænien igen, sagde jeg min gamle lejlighed op for at spare pengene henover alle rejserne, plus jeg var lidt træt af den, så ville gerne videre uanset hvad. Nu er rejserne vist lidt slut i denne omgang. Faktisk er jeg lidt mættet og kan leve et stykke tid herhjemme uden at sprælle hele tiden. Derfor har jeg fundet et nyt sted at bo i Vejle og flytter ind i dag.

Slutteligt vil jeg sige at jeg er bundforvirret hvad der liiige skete med mig i Rumænien. Ham den rumænske fysioterapeut lukkede virkelig meget ud og til tider synes jeg virkelig han var ude på et sidespor. Meget som ikke passer med det min læge/kiropraktor sagde, og han er altså verdens klogeste mand. Vælger at tro på verdens klogeste mand.

Jeg går med en masse tanker og ideer til hvad jeg skal lave vinteren over. Ser frem til at besøge Jes Munk om et par uger og få lidt indsigt i god træning. Skal også have fundet en god fysioterapeut/massør som kan hjælpe mig lidt når sæsonen igen kører på sit højeste. Derudover kigger jeg efter lidt ekstra at give mig til, det behøver ikke at have noget med motorsports/shows at gøre, bare et eller andet spændende. Et job, et kursus, en uddannelse – noget der kan udfordre øverste etage lidt mere end hvad jeg pt. tilbyder mig selv.

Noget helt andet er, at jeg har meldt mig til et meget atypisk motorløb næste sommer, det hedder Mongolian Rally.

Læs mere om det here: www.theadventurists.com

Se også denne lille video fra løbet. Der er tonsvis af videoer fra løbet på Youtube.com.

Løbet starter i London og slutter i Mongoliet, det er ca. 16.000 km. Man kan køre det på MC (max 125cc) og i bil (max 1.2 liter og min. 10 år gammel). Det er et meget udfordrende løb, som ikke handler om at vinde, men om at komme frem. Mere vigtigt handler det om at skaffe nogle sponsorkroner til det mongolske folk ligesom man også skal aflevere sin bil ved ankomst. Har meldt mig til løbet med en kammerat som har kørt lidt Trial, han hedder Patrick Spanfelner. Vi har endnu ikke besluttet noget som helst endnu hvad angår bil, sponsorarbejde osv. Indtil videre har vi bare betalt tilmeldingsgebyret på 6.000 kr. og har derved reserveret en plads i det her legendariske sponsorræs :)

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.