Skip to content Skip to footer

Kørelejlighed fra Valby-Grevinge til kurset d. 24. marts

Har fået den her mail fra Jin Suhr, som er tilmeldt kurset på Sjælland d. 24. marts:

“Ham jeg plejer at låne bil af, kører formentlig selv til Sverige. I den bil jeg skulle havde lånt…. 
Og efter hvad jeg ved kan en bil ikke være to steder på en gang…. 
ingen panik endnu, arbejder på at finde en anden løsning. Tror desværre ikke Jan er interesseret i at jeg kører op til Dorte på hans husky (med låneplade GG)

Du må meget gerne smide en lille forhøring rundt. Vil jeg sætte stor pris på. Den maskine jeg skal bruge bor i Valby, lige ved valby station. Jeg selv bor på vesterbro, lige ved enghavemotor (mc butik, på enghavevej)
Jeg er vil selvfølgelig gerne betale lidt mønt for hjælpsomheden og benzin/diesel, til at transportere huskyen op og hjem fra Dorte.

Det vil være fantastisk hvis jeg kunne blive samlet op på Lyshøjgårdsvej 80, 2500 Valby. Tid, tja, når en given person har tid. Jeg skal nok møde op.”

Giv Jin lyd på angel_girl_6973@hotmail.com hvis du kan hjælpe hende.

Ovenstående billede er sakset fra  denne artikel, FANTASTISK læsestof og en livsfilosofi som beslægter min rigtig meget. Den er skrevet på engelsk, gør ondt for nogle at læse, inspirerer andre, motiverer de fleste og er helt sikkert provokerende og interessant for alle :-)

For et par uger siden stoppede jeg i receptionen i det lokale Fitness Center, Lido Fitness. Men kommer der stadig meget. Ejeren har netop sponsoreret mig med et års Outdoor (MTB, landevej, løb) medlemsskab. Forventer at få en masse glæde af det, da jeg er meget mere motiveret for udendørs træning når vejret er lidt bedre, og med et tilhørsforhold i et fitness center, er der god grobund for at møde nye venner og ha flere at træne med. I denne uge har jeg mandag haft 2 timers boksning/styrke, tirsdag 1 times lednær skuldertræning (den skal styrkes, så den ikke hopper ud igen), onsdag 1.5 times bøvle enduro (se video herunder) og idag 1 times boksning og en halv time mave/ryg styrketræning. Har fået fyret en del timer af på kontoret og gør hvad jeg kan for at hidse mig op til show-salget. Det er dælme op af bakke og minder mig om dengang jeg solgte Jyllands-Posten i et telemarketingsbureau. Bedst som nej’erne bare kommer på stribe, så får jeg henvendelser fra et revisionsfirma i Esbjerg, et event-bureau i Malmø og en Ishockey hal i Haderslev. Derudover er jeg for et par uger siden blevet booket til 2 byfester – 2 bookinger som jeg ingenting har gjort for at få i bogen. Ak, verden er at lave :-)

Video fra sidste års Billund Terræncross. I år bliver med 99 % sikkerhed uden min deltagelse, da der på samme dato er 1. afdeling af det tyske Enduro mesterskab. Mangler pt. at få det sidste på plads med min tilmelding, men det hele skulle gerne flaske sig og så ryger jeg i Transporteren på en 6 timers køretur ned til den hollandske grænse.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.