Skip to content Skip to footer

Nissetrial og Enduroland… Velbekom’ :-)

 

Carls Nissetrial 10.12.2011 Trial-lineup. Fra venstre: Jens Peter, Julemanden, Morten Andersen, Dan Jørgensen, Thomas Ertmann, Thomas Pedersen, Kristian Jørgensen, Jonathan Pedersen og Henrik Arvad.

 

Jeg stillede op på både min Enduro og Trial. På Enduroen satte jeg ikke en fod forkert og kørte 3-5 minutter hurtigere pr. “heat” end mine nærmeste. Derimod nossede jeg i det på Trialen. Væltede 4 gange (heraf en gang lige foran tællerhuset. Ramte en sten, så stod cyklen stille og jeg tog styret med lysken og lidt af lille Peter. Ikke så sjovt. Plus skæget røg op foran brillerne og sækken røg om foran – vældig morsomt :-) ) og satte et hav af prikker i især en sektion. Ekstremt fedtet og besværligt. Klart sjovest på en Enduro, som er mere retningsstabil og kan bedre klatre i mudder. Kæmpe tak for at det nu for 39. år blev afviklet og tak til Århus Motorklub for fin pokal og Christmas Ale øl, som jeg lige fik smagt den første af igår aftes sammen med nogle venner og en grydefuld Chili Con Carne. Lækkert :-)

 

Julemanden, Carls NisseTrial 10.11.2011.

TUSIND Tak til Charlotte Thorulf for at have knipset dette uforglemmelige øjeblik og bagefter gidet at sende det til mig!

Træning i Enduroland ved Seest, nær Kolding 11.12.2011.

 

Ny mand i Enduro, Henrik, tog initiativ til denne træning, og der kan bare ikke siges nok godt om initiativrige personer og så Enduroland i Kolding. Suveræn dag med super fedt og udfordrende spor, for alle lige fra de helt nye til de garvede. Kunne ikke helt få bid i det fedtede underlag, hvilket af og til resulterede i nogle jordprøver. Især en gang tog jeg en fin flyvetur henover styret, lige foran 2 af de andre kørere. Gav lige lidt knubs på højre håndryg og højre nippel, men det er jo ikke noget man ikke har prøvet før :-)

Se resten af billederne fra træningsdagen her – fotografen er Esben Bøll som ofte sørger for at forevige vores gode og dårlige øjeblikke. Suverænt!!!

 

 

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.