Skip to content Skip to footer

Show for 37 etniske minoriteter

Tingbjerg Byfest 14. maj 2011. En lille by lige uden for KBH. Jeg kender kun det til byen, som jeg lærte derovre, og det viste sig at ikke mindre end 37 forskellige etniske minoriteter holdt til i Tingbjerg. Et spændende og meget levende publikum hvor 100 hænder fløj i vejret, når jeg kun havde brug for en. Afslutningsvis besluttede jeg mig for at invitere frivillige op på taget af mit show-setup, og så få et backflip billede med byens børn og unge i baggrunden. Det virkede rigtig godt.

Arrangøren af showet, Sussie Enghøj sendte mig denne mail efter showet:

Hej Peter!
Hold op, hvor var vi glade for dit show i Tingbjerg. Det var dejligt at kunne bringe noget helt nyt til bydelen. Og så var vi jo også superglade for samarbejdet med dig – ikke mindst fordi du var så fleksibel omkring afspæringen på p-pladsen ;-)
Jeg lover dig at sende dig nogle billeder, når vi får dem og at skrive lidt på linkedin når jeg lige får en ledig stund. Du har i hvert fald fortjent en masse ros.
Kh,
Sussie Enghøj
Boligsocial medarbejder
Områdesekretariatet Tingbjerg

Det som jeg bl.a. ikke har på skrift er, at de aldrig før har haft et arrangement, som kunne samle alle om en fælles begivenhed. Ifølge de lokale, så er der nogle magtkampe i gaderne, og et skuddrama/drab er ikke helt ualmindeligt i den bydel.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.