Skip to content Skip to footer

Shows i KBH + ny hjemmeside!!!

Så er jeg på farten igen. Efter mine shows i Herning tog jeg en rigtig slapper i den forgangne weekend og er nu klar til en ny hæsblæsende weekend med masser af shows. Denne gang i Øksne hallen KBH til MC messen “Bike-Show”. Samme koncept som i Herning. Dog har jeg ikke setupet med denne gang, desværre er Øksnehallen for lille til mig :-)

Smutter forbi Global Network møde i indre København i morgen tidlig kl. 8 (!!!!) og derefter ind og besøger mine venner hos RedBull for til sidst at lande i Øksnehallen og køre shows.

Mine shows over weekenden er fordelt således:

  • Fredag d. 25.: kl. 15.00 og 17.30.
  • Lørdag d. 26.: kl. 11.45, 13.00 og 15.30.
  • Søndag d. 27.: kl. 12.00 og 13.00.

Tjek i øvrigt www.moto-show.dk, som Thomas Petersen fra PR3 allervenligst har udformet til mig. Super fyr som jeg mødte på et netværksmøde. Den er nem og enkel, let at redigere i osv. Den er udelukkende til for at eksponere mit koncept MOTO-SHOW, så folk kan klikke derind og få et konkret syn for sagen. Peterweiss.dk fortsætter i bedste velgående med bloggen, løbende billeder og videoer. Ingen grund til at lave om på noget der fungerer fint! :-)

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.