Skip to content Skip to footer

Showtime!!

Fantastisk weekend jeg har gang i. Alt mit hårde arbejde på setupet, mine shows, kurser og aktivitet omkring freestyle trial og udvikling af mine shows giver efterklang vidt omkring. Mit netværk vokser konstant og jeg tror 100 % på at jeg har en god fremtid i vente fyldt med shows og kurser. Alt er muligt, men først skal man drømme det, dernæst gøre det, og jeg har altid drømt om at leve som professionel biker af en eller anden art. Tror jeg har fundet min niche nu.

Work hard, play hard… ;)

Har haft et fantastisk møde idag med en potentiel samabejdspartner. Venter spændt på afklaringen!!

Jeg giver den gas med Disko Trial Shows i Roskilde og Ringsted i nat hvor jeg vil pimpe et par cool trial shows med mit nye Preshow lydspor, indtalt af Chriz fra The Voice og klippet af Kenneth Galler fra Esbjerg. Medbringer også 2 ramper, så hvis der er ok tilkørselsforhold, så kører jeg op i baren og giver en omgang ;) Fedt at køre på motorcykel PÅ baren!

Imorgen er der stort Enduro kursus på nordsjælland med 12 tilmeldte. Glæder mig til at flytte folks grænser og udvikle dem på rekordtid. Rammer nok ikke lagnerne før ved 4.00 tiden i nat, og så skal jeg igang med at flytte træstammer og lave sektioner fra kl. 9 i morgen tidlig. Kurset er fra 12-18. Hård weekend, men det hele værd. Intet kan slå mig ud med al det koffein jeg skyller ned… ;)

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.