Skip to content Skip to footer

Skov backflip landet

Prøvede igår igen at få styr på rotationen fra en halvdårlig hjemmelavet jordrampe. Første 2 forsøg var der næsten indtil 3. forsøg, hvor jeg fik mere fart på og snurrede hele vejen rundt og landede perfekt på hjulene. Høj over at det umulige blev muligt, skulle det straks prøves igen. Men igen for lidt rotation i 4. forsøg og måske for meget i 5., så det blev kun til en perfekt backflip i naturen.

5. forsøget endte spasseruheldigt. Normalt plejer jeg at være god til at orientere mig og komme af maskinen, hvis noget går galt. Nogle gange også for god. Men i 5. forsøg røg mine fødder af halvvejs rundt, og jeg nægtede på mystisk vis at give slip som så ofte før, og bare lande for mig selv længere fremme end cyklen. Men jeg blev på, med hænderne godt plantet på styret og benene flavrende efter som et flag. Konsekvensen var at jeg knaldede hovedet i styret og fik lige præcis ramt noget skarpt (hvilket jeg skal have polstret til næste gang!!!) kørt rundt omkring højre øje… Det var så den dag.

Det er lidt grimt i indlæringsfasen til nye tricks. Jeg håber jeg slipper levende igennem, så jeg kan lave et backflip når det passer mig, hvor det passer mig fremover.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.